Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 13/05 η Νομαρχιακή Συνέλευση στην Κοζάνη - ομιλητής ο βουλευτής – Κ. Σκρέκας

Δεδομένων των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, η Κεντρική Διοίκηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποφάσισε για την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, την οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες.
Στη βάση αυτή, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης συγκαλεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) μελών και στελεχών του Κόμματος, το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Μαΐου 2017 και ώρα 7μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας – πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (οδός Δημοκρατίας 27, Κοζάνη).
Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Τρικάλων, πρώην Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ., κ. Κωνσταντίνος ΣΚΡΕΚΑΣ.
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, για να αναδειχθεί αφενός ο καθημερινός λαϊκισμός και η απίστευτη ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφετέρου δε να ξεδιπλωθεί με αλήθεια και ειλικρίνεια το εθνικό σχέδιο της Ν.Δ., για την οριστική φυγή από την παρακμή και το ψέμα.

Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου