Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Συνεχίζονται οι περιβαλλοντικές δράσεις από το Γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Ηλία Κάτανα - Δενδροφύτευση 100 δέντρων με τους Προσκόπους Κοζάνης

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του προσκοπισμού στην Κοζάνη, οι Πρόσκοποι Κοζάνης σε συνεργασία με το Γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα προχώρησαν στην δενδροφύτευση εκατό δέντρων, στο Ευρωπαϊκό Κατασκηνωτικό Κέντρο, στη Νέα Νικόπολη Κοζάνης.
«Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε το αίτημα των προσκόπων να συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη γιορτή των 100 χρόνων προσκοπισμού. Έτσι, με τη δεδομένη στήριξη σε περιβαλλοντικές δράσεις του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και τη συνδρομή στη προμήθεια των δέντρων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, προσφέραμε συμβολικά 100 πεύκα και σήμερα με τους μικρούς προσκόπους κάνουμε δενδροφύτευση στο Ευρωπαϊκό Κατασκηνωτικό τους Κέντρο», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας.
Κατά τη διάρκεια της δενδροφύτευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Κάτανας ευχήθηκε στους Προσκόπους Χρόνια Πολλά για τα 100 χρόνια και να τα χιλιάσουνε, για όσα καλά προσφέρουν στην κοινωνία της Κοζάνης με τον εθελοντισμό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου