Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

To σερί του Δημάρχου μας συνεχίζεται: "Ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κι η αναφορά του στους gay, που ξέρουν την Μύκονο"

Από το kozan.gr
Το λόγο έλαβε, στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, για την έγκριση του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, αναπτύσσοντας, επιγραμματικά, μεταξύ άλλων, τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του δήμου, στον οποίο, πολιτικά, προΐσταται και κυρίως της Τ.Κ. Καταφυγίου.
«Σε όλο τον κόσμο σήμερα, οι άνθρωποι, το μόνο που ξέρουν από Ελλάδα είναι η Ακρόπολη και ο Αλέξης Ζορμπάς …και οι gay ξέρουν τη Μύκονο«, ανέφερε λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο δήμαρχος, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Σώματος, Φ. Κεχαγιάς, να τον διακόψει, λέγοντάς του: «Έχετε ξεπεράσει ήδη τα τρία λεπτά και μας μιλάτε για gay και για άλλα πράγματα. Σας ευχαριστούμε. Ολοκληρώσατε.». Ο δήμαρχος ενοχλημένος, κατέβηκε από το βήμα, λέγοντας πως, την περίμενε, αυτή, τη συμπεριφορά από τον Πρόεδρο, ο οποίος δεν του έδωσε το λόγο και στο συλλαλητήριο, για την ΔΕΗ, στην Πτολεμαίδα.
Η Χύτρα

1 σχόλιο:

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου