Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πρόγραμμα σεμιναρίου νέων κριτών/στελεχών Κοζάνης

 Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα για το διήμερο σεμινάριο νέων κριτών και στελεχών για τους αγώνες αυτοκινήτου που θα γίνει στις 22 και 23 Απριλίου 2017 στην Κοζάνη. Το σεμινάριο αποτελεί το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις διοργανώσεις αγώνων και διοργανώνεται από την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ).

Ο ΣΜΑΚ που φιλοξενεί το πρώτο σεμινάριο για τη φετινή χρονιά εξασφάλισε την χρήση του αμφιθέατρου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το θεωρητικό μέρος του Σαββάτου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Λυγερής.

Το πρακτικό μέρος θα γίνει την Κυριακή με αναπαράσταση των συνθηκών διοργάνωσης αγώνα ράλλυ και ανάβασης και θα γίνει στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στον Κασλά Κοζάνης που έχει διοργανωθεί τις προηγούμενες χρονιές και το Drift Κοζάνης.

Το σεμινάριο έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 50 ενδιαφερόμενοι μέσω τοπικών σωματείων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Μπαρτζώκας Δημήτριος        6983805762   Πρόεδρος ΣΜΑΚ
Τζολίδης Γεώργιος               6942264063   Γραμματέας
Γραφεία ΣΜΑΚ και fax                    2461036742   (Κάθε Πέμπτη 20:30μμ-23:30μμ)
Ε-mail                               info@smakracing.gr
Ιστοσελίδα                        www.smakracing.gr
Facebook                          facebook.com/smakracing/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας