Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Δ.Τ. Μίμης Δημητριάδης: «Επίσκεψη στους κερασό-παραγωγούς στο Μεσόβουνο Εορδαίας».

Το Σάββατο 22/04/2017  επισκέφτηκε το Μεσόβουνο Εορδαίας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης  Δημητριάδης. Αιτία της επίσκεψης ήταν ο παγετός που σημειώθηκε κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης  και προκάλεσε καταστροφές στις καλλιέργειες κερασιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή . Το αίτημα των καλλιεργητών  ήταν να γίνει κατανοητό το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε ο παγετός και να γίνει έγκαιρα και άμεσα η καταγραφή των ζημιών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς
. Ο βουλευτής τόνισε πως θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται για τις απαραίτητες ενέργειες για τις καταγραφές των ζημιών, αλλά και για τις αποζημιώσεις και πως η κυβέρνηση ενεργεί με γνώμονα την  προστασία των αγροτών και της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα.
·        Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από την πρόσφατη επαφή που είχε ο βουλευτής με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ με αφορμή το αντίστοιχο πρόβλημα που πρόεκυψε μετά την πρόσφατη χαλαζόπτωση στον Βελβεντό,. Έχοντας ως δεδομένο ότι οι περσινές αποζημιώσεις από παγετούς θα δοθούν εντός Μαΐου και οι φετινές εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας