Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Το μυστικό ομορφιάς της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς από την Κοζάνη!

Δεν είναι λίγες οι σταρ του Χόλιγουντ που ορκίζονται σε θαυματουργά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία φροντίζουν την καλή υγεία και εικόνα της επιδερμίδας τους.
Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η 47χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με την αψεγάδιαστη εικόνα της.
Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται το ντουλάπι του μπάνιου της, που είναι γεμάτο με προϊόντα τόσο για το πρόσωπο,
όσο και για το σώμα της, η αξία των οποίων, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέρχεται στα 2.600 δολάρια.
Εστιάζοντας όμως στο τελευταίο ράφι αυτού του ντουλαπιού, κανείς μπορεί να διακρίνει ένα προϊόν που ξεχωρίζει όχι μόνο για το χρυσό του χρώμα, αλλά και για την ελληνική υπογραφή που φέρει επάνω του και δεν είναι άλλο από το Golden Krocus Ageless Saffron Elixir – Χρυσός Κρόκος by Korres, που έχει ως βασικό συστατικό το φρέσκο βιολογικό εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης ( ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών).



Μια μόνο σταγόνα του ελιξηρίου νεότητας ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας και δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη & lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο και λάμψη. Έχει άμεση δράση «booster», ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στους παράγοντες καθημερινής φθοράς, χαρίζει δέρμα υγιές εκ των έσω.
Ο παγκοσμίου φήμης Κρόκος Κοζάνης θεωρείται η καλύτερη ποιότητα κρόκου παγκοσμίως και είναι πλούσιος σε σπάνια αντιοξειδωτικά και χαρίζει στο δέρμα νεανική και λαμπερή όψη.

Πηγή: bovary.gr
Το είδαμε στο kozanilife.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας