Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πρόσκληση από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων σε συνάντηση για τη Λαϊκή Αγορά

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σερβίων καλεί τα μέλη του σε συνάντηση την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια με βασικό θέμα συζήτησης την Λαϊκή Αγορά Σερβίων.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας. Παρακαλώ δώστε μας περισσότερες πληροφορίες για το θέμα συζήτησης.
Για την Λαϊκή αγορά τι ?
Ευχαριστώ…

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θα ανοίξει η συζήτηση για την λαϊκή αγορά. Για την μεταφορά της στο χώρο της πανήγυρης κλπ. Η κατάσταση όπως είναι σήμερα με την λαικη μέσα στην πόλη είναι πολύ δύσκολη. Ψωνίζεις πολλά και πως να τα μεταφέρεις όταν είσαι παρκαρισμένος εξω από την πόλη. Πολλοί καταστηματάρχες δεν θέλουν πάγκους μπροστά στα μαγαζιά τους. Γίνεται χαμός. Λίγοι είναι αυτοκ που υποστηρίζουν την μεταφορά της λαϊκής στο χώρο της πανήγυρης. Η πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Σερβιων τι θέση παίρνει για την μεταφορά της λαικης; Επίσης ο δήμαρχος τι άποψη έχει; Θα παρευρεθεί στην εκδήλωση;

Ανώνυμος είπε...

Αρκετοί προτείνουν την άμεση μεταφορά της λαϊκής στο χώρο πανηγύρεως. Από ότι ακούγεται και η δημοτική αρχή είναι υπέρ της άμεσης μεταφοράς της. Το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσουν οι καταστηματάρχες. Νεα περίοδος αντιπαράθεσης ανοίγει πάλι...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΠΑΛΙ

ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟΙ

ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΄ΜΑΓΑΖΙΑ΄ ΕΝΩ Η ΛΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ......ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΗΤΟ.... .......ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΄΄ΜΑΗ΄΄!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πανέμορφη Προέδρος εμπορικού συλλόγου σερβιων είναι πολύ δραστήρια. Η συζήτηση για την λαϊκή και η θέση της αναμένονται με ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να φυγει?οσο για το σχολιο για τα μαγαζια που ανεφερε ο παραπανω εχει μαυρα μεσανυχτα.

Ανώνυμος είπε...

egw tha elega na metaferoume to panigiri ston xwro tiss laikis etsi k alios gia ta panigiria einai o dimos....

Το Προφίλ μας