Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερβίων - Βελβεντού για τις δηλώσεις του δημάρχου Α. Κοσματόπουλου περί Τζιχαντιστών του Δήμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ης Απριλίου 2017 κατά πλειοψηφία ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα:
Σερβίων – Βελβεντού στη συνεδρίαση της 10

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κατά τη συνεδρίαση της 10ης Απριλίου 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις Δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου κ. Κοσματόπουλου Αθανάσιου σε ΜΜΕ της Δυτικής Μακεδονίας και στη σημερινή συνεδρίαση του Οργάνου, και παρά  τις συναινετικές μας προσπάθειες να δηλώσει ο δήμαρχος ότι επρόκειτο για «ατυχείς δηλώσεις», οι οποίες προσέκρουσαν στον εγωισμό του δημάρχου, σύμφωνα με τις οποίες:
- «Η μη ψήφιση του προϋπολογισμού οφειλόταν σε  ανθρώπους που για μένα, είναι οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του Δήμου, σε όλες αυτές τις Επιχειρήσεις καταψήφιζαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταψήφισαν το ΚΕΠ Υγείας….που είναι εγκληματικό, δηλαδή σήμερα πεθαίνουν άνθρωποι που θα μπορούσαν … να προληφθούν»
- «Μιλάμε για ανθρώπους που όχι μόνο δεν θα έπρεπε να βρισκότανε στα έδρανα Δημοτικών Συμβουλίων, αλλά κάπου αλλού και θα πάνε. Όταν έρχονται για να ψηφίσουν τον Προϋπολογισμό, πρώτη κουβέντα που λένε, το έχω δηλώσει και στο STAR και στον ALPHA, εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε παζάρια, εσύ θες να σου ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό, εμείς τι θα πάρουμε, καταλαβαίνετε τώρα με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε»
-«Εγώ δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένους συμβούλους, είπα τη νοοτροπία που έχουνε μερικοί, δηλαδή, σήμερα πεθαίνει πολύς κόσμος ΑΝΑΙΤΙΑ από μη ψήφιση εκείνου του Νομοσχεδίου (ΚΕΠ Υγείας), δηλαδή ένας που είναι υπαίτιος ηθικός αυτουργός για το θάνατο πέντε, δέκα, εκατό ανθρώπων, πως μπορεί να χαρακτηριστεί»
-ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ως εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ και ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ για το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων τις παραπάνω δηλώσεις.

-Δηλώνουμε ότι στο μέλλον δεν θα ανεχθούμε πλέον παρόμοιες συμπεριφορές και θα εξαντλούμε κάθε νόμιμο μέσο για την διαφύλαξη της τιμής και της υπόληψής μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ημουν απεναντι...δεν πηγα να γελασω λιγο
Καλα να παθω

Ανώνυμος είπε...

Τι κατάντια. Δήμαρχος είσαι εσύ θείο Θανάση; Τη μια σε τραβουν στα δικαστηρια οι συνεταιρισμοι του Βελβενδου την αλλη οι συμβουλοι σου οι τζιχαντιστες. Σε λίγο θα σε τραβολογουν και άλλοι για το τυροκομείο για τα μαρμαρα και πιοσ ξερει και τι αλλο ακομα. Δεν πας σπιτι να χαρείς τη συνταξη σου; Να μπει κανεας Ζυγούρης ή κανενας βελβενος Τέτος να δουμε καμια προκοπη; Το ανέκδοτο της βραδιας ε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός το μόνο που ξέρει να κάνει εκτός από την ανυπαρξία του, είναι να βρίζει τους υπολοίπους και να κολακεύει τις ... γυναίκες, που νομίζει ότι τον γουστάρουν κιόλας.
Μόνο που όλοι πλέον ξέρουν πόσο ρεζίλης είναι, αλλά και πόσο ρεζίλι έχει κάνει όλο το Δήμο, από Πολύφυτο μέχρι Ελάτη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας