Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ο εορτασμός της Πρωταπιλιάς και οι ... μπαρούφες του ΣΥΡΙΖΑ

του Θεοδόση Μακρυγιάννη
Πρωί πρωί μου τηλεφώνησε ένας φίλος μου και άρχισε τις ευχές του. Χρόνια πολλά  να τους χαιρόμαστε και κλπ. Έμεινα έκπληκτος και τον ρώτησα ποιός γιορτάζει. Μου απάντησε ότι είμαι αντικοινωνικός και έπρεπε να γνωρίζω ότι σήμερα είναι πρωταπριλιά και ότι γιορτάζει ο Πρωθυπουργός μας και  ο ΣΥΡΙΖΑ για τις  πολλές….. αλήθειες που είπε στον Ελληνικό λαό!!!!!!
Αφού παραδέχτηκα ότι είχα ξεχάσει εντελώς ότι σήμερα είναι πρωταπριλιά, σκέφτηκα να υπενθυμίσω σε όσους ακόμα εξακολουθούν να στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ μερικές από τις  μπαρούφες που ο Πρωθυπουργός μας  έχει εκστομίσει κατά καιρούς και εξακολουθεί, δυστυχώς, να εκστομεί  χωρίς ντροπή και επαναλαμβάνουν τα  παπαγαλάκια του για να διατηρήσουν τις τις παχυλώς αμειβόμενες θεσούλες  τους τις οποίες σε λίγο καιρό θα νοσταλγούν. Ας αρχίσουμε από τις …κλασικές μπαρούφες

ü  Θα σχίσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο, ένα άρθρο και σε μία μέρα
ü  Θα διαγράψουμε, μονομερώς, το επαχθές χρέος.
ü  Θα καταργήσουμε όλους τους μνημονιακούς νόμους
ü  Θα καταργήσουμε τον ΕΜΦΙΑ
ü  Θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ
ü  Θα επαναφέρουμε το αφορολόγητο στις 12.0000 ευρώ.
ü  Δεν θα μειώσουμε τις συντάξεις ούτε κατά ένα ευρώ
ü  Θα κτυπάμε τα ταμπούρλα και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές
ü  Μαντά Μέρκελ- Ολαντρέου.
Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις  μπαρούφες του … επαναστάτη Πρωθυπουργού μας και των …… συναγωνιστών του. Ακολούθησαν και άλλες, από τις οποίες σταχυολογούμε μερικές για να γελάσει το πικραμένο χειλάκι μας
ü    Οι πρόσφυγες ….λιάζονται στην Ομόνοια κατά τη ρήση της αξιότιμης κ Τασούλας, νύν Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων.
ü   Θα γεμίσει η επαρχία με ….καμινάδες εργοστασίων, κατά τη διαβεβαίωση της αρμόδια Υπουργού αξιότιμης κ Τσάγκρη κατά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Υπουργού. Αφού έλυσε τα προβλήματα της Βόρειας Ελλάδας ως Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έλυσε και το θέμα και βιομηχανίας και της ανεργίας επί  ΣΥΡΙΖΑ, τρομάρα της.
ü   Το Πάσχα του 2017  η οικονομία της χώρας  θα απογειωθεί κατά τον Πρωθυπουργό μας, σύμφωνα με εξαγγελία του το 2016
ü   Θα τρίβετε τα μάτια σας από το ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας κατά τον  Υπουργό Φλαμπουράρη. Ναι αυτός είναι άμεσος συνεργάτης του Πρωθυπουργού και  μέντοράς του κατά τους γνωρίζοντες τα πράγματα. Μόνο οι Οφθαλμίατροι αύξησαν τις δουλειές τους από το τρίψιμο των ματιών των Ελλήνων.
ü   Άρχισε η ανάπτυξη δήλωσε ο Πρωθυπουργός και ύστερα από μία ώρα η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωνε ύφεση!!!!!!!
ü   Η  καριέρα    είναι χολέρα, κατά το Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού του μεγάλου Καρανίκα
ü  Έργο τέχνης η 11η Σεπτεμβρίου κατά τον ίδιο Σύμβουλο Καρανίκα
ü   Με μεγάλη χαρά θα ψηφίσουμε τα εργασιακά  που προτείνει η ΤΡΟΙΚΑ και δανειστές μας, κατά τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ Τζανακόπουλο. Μπράβο λεβέντη μας.
ü  Διαπραγματευόμαστε σκληρά επί ώρες ισχυρίζονται. Δυστυχώς δεν γνωρίζουν ότι στις διαπραγματεύσεις μετράει μόνο  το αποτέλεσμα ενώ η διάρκεια  μόνο στο sex  έχει σημασία.
Αυτά τα λίγα  . Και οι παλιοί πολιτικοί έλεγαν και καμία μ…..α για να περνάει  η ώρα όπως είπε και ο λαγός στον ελέφαντα, κατά το σχετικό ανέκδοτο
Ετούτα όμως τα θηρία ξεπέρασαν κάθε όριο Όχι απλός είπαν ψέματα και μας γέμισαν με μπαρούφες, αλλά δεν  είπαν και δεν λένε ούτε μία αλήθεια. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ λοιπόν και να μη χαρούμε να τους δούμε στην επόμενη Κυβέρνηση, όπως θα έλεγε και η κοπελίτσα στον αξέχαστο και   ανεπανάληπτο ΖΗΚΟ στην κωμωδία ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητοί ΠΑΣΟΚΟΙ

Πώς γίνεται να διαλέγετε ποια μπούρδα είναι καλή και ποια όχι;
Μπορεί ένας πασόκος που ψήφισε Ανδρέα,Σημίτη,Γιωργάκη κ.λ.π να παραπονιέται για ψέματα;
Βυθίσατε το Χώρα;
Έξω οι βάσεις του θανάτου;
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο;
Κοινονικοποίηση των επιχειρήσεων;
Παράδοση Οτσαλάν εθνικά υπερήφανα;
Εργολάβοι στη ΔΕΗ;
Χρηματιστήριο;
Μίζες;
Ευρώ;
ΠΑΣΟΚ με Δεξιά στην ίδια κυβέρνηση;

Ή ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΑΜΝΗΣΊΑ ΣΤΑ ΨΈΜΑΤΑ Ή ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΣΊΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβώς σαν το ΠΑΣΟΚ όμως!!!!!!!! Συναγωνισμός στο ψέμα!!! Στο ίδιο έργο θεατές!!!! Δεν θα τσακωθούμε τώρα σαν τα παιδάκια ποιος είπε το μεγαλύτερο ψέμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα παραπάνω ψέματα το ΠΑΣΟΚ τα είπε σε 20 χρονια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε τα ίδια σε αριθμό ψέματα σε διάστημα δυόμιση ετών. Ποιος είναι μεγαλύτερος ψεύτης οέο;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θες να πούμε ποιος είναι ο κλέφτης οεοε; χρηματιστήριο, υποβρύχια, πλαστα στοιχεια σημιτη, Μαντέλης, ακης, τσουκατος, οροθετικες Λοβέρδου, νόμος περί ευθύνης υπουργών θες και αλλα;

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς ήρθατε να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα στη χώρα Εσείς θα ήσασταν οι εξυγιαντές της κοινωνίας, θα λέγατε πάντοτε την αλήθεια, θα αποτελούσατε το νέο Αποδειχθήκατε οι μεγαλύτεροι ψεύτες του αιώνα, δεν χρωστάτε να πείτε έστω μία αλήθεια. Αν ο Σώρρας εξαπάτησε 10-20000 κόσμο εσείς εξαπατήσατε δύο εκατομμύρια. Κατηγορείτε συνέχεια το ΠΑΣΟΚ αν και γνωρίζετε όταν αυτό κυβερνούσε κάθε Υπουργός είχε από δύο Συμβούλους του τότε Συνασπισμού. Ο Δραγασακης μέχρι τελευταία ήταν σύμβουλος της Αγροτικής Τράπεζας. Τώρα σας πήρε είδηση ο κόσμος Η κατάρρευση άρχισε. Το γλέντι θα αρχίσει όταν ο λαός θα σας στείλει για πάντα στα αζήτητα Βρωμήσατε και την έννοια της αριστεράς. Προδώσατε τους αριστερούς τους οποίους το ΠΑΣΟΚ τίμησε με την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης. Οι μπούρδες σας τελείωσαν Δεν σας πιστεύει πλέον κανένας. Με΄σα σε δύο χρ΄΄ονια φέρατε το ποιό σκληρό μνημόνιο και θα φέρετε και το τέταρτο Καμία Κυβέρνηση δεν θα ξεπουλούσε ττην εθνική περιουσία για 99 χρόνια. Η Πώληση της ΔΕΗ αποτελούσε εθνικό έγκλημα κατά τον αγγλομαθή Πρωθυπουργό μας και τώρα είστε έτοιμοι να το διαπράξετε. Αλλά τι να περιμένει ο λαός από έναν ανεπάγγελτο και καταληψία Πρωθυπουργό. Ακούω συνέχεια ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε οδηγίες στους Υπουργούς. Τι οδηγίες να δώσει ένας άνθρωπος που δεν ξέρει πως συντάσσεται ένα έγγραφο Α μ το άλλο Μιλάει στα αγγλικά σαν ένα μαθητή που τελείωσε τη μία χρονιά φροντιστήριο Αγγλικών Οι Παπανδρέου που τα αγγλικά τους ήταν σαν μητρική τους γλώσσα στο εξωτερικό μιλούσαν Ελληνικά Μήπως θυμάστε που διέσυρε τηχώρα μπροστά στον Κλίντον; Έλεος με τους επαναστάτες του γλυκού νερού και τις μπούρδες τους

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε. Είναι αλήθεια ότι ο πρώτος Σώρρας υπήρξε ο Τσίπρας. Δεν υπήρξαν τόσοι πολιτικοί απατεώνες στο παρελθόν Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος τους πήρε είδηση, αλλά είναι πλέον αργά. Η ζημιά έγινε. Δεν θέλουν να θυμούνται τώρα το Μαδούρο και τη Βενεζουέλα. Αυτοί δεν τον είχαν πρότυπο; Αυτοί ξέχασαν το Στάλιν που τον προσκυνούσαν στη ΚΝΕ δεν θα ξεχάσουν το Μαδούρο; Ο Τσίπρας είχε το θράσος να πάει και στην εκδήλωση για το Μπελογιάννη, αφού πρώτα έδωσε παράσταση στον Άγιο τΆΦΟ, ο Θεομπαίκτης. Είναι και Θεομπαίκτης και υποκριτής. Ρε μεγάλε αφού δηλώνεις ΑΘΕΟΣ τι δουλειά έχεις στον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ; Θέλεις να ξεγελάσεις για μία ακόμα φορά τους Χριστιανούς. Σε πήραν είδηση και αυτοί και σε λίγο θα σου κρεμάνε κουδούνια όπου εμφανίζεσαι Τα παραμύθια τελείωσαν και μαζί όλοι οι πολιτικοί απατεώνες.

Ανώνυμος είπε...

Τολμαει και μιλαει για ψεματα ο ΣΥΡΙΖΑ; ΕΛΕΟΣ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Το Προφίλ μας