Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Η πρώτη θεατρική παράσταση στην οποία «παίζουν» εικαστικά έργα

Τι περικλείει μια βαλίτσα; Ποια βαλίτσα κρατάει ο ταξιδιώτης; o μετανάστης; o πρόσφυγας; ποια είναι η βαλίτσα του καλλιτέχνη; εσωκλείει συμπυκνωμένα τα πιο σημαντικά υπάρχοντα, τα εντελώς απαραίτητα; είναι μια άδεια βαλίτσα έτοιμη να γεμίσει.
Το εικαστικό ταξίδι των Εν-Φλω ξεκίνησε με πρώτη στάση το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας, έπειτα τα έργα/βαλίτσες ταξίδεψαν με το τρένο σε μια συμβολική διαδρομή Φλώρινα – Αθήνα και στάθμευσαν στην Art-Athina, όπου και εκτέθηκαν. Το επόμενο ταξίδι τους ήταν στην Θεσσαλονίκη
στο ΠΟΕΤΑ όπου εκτέθηκαν για 3ς μήνες, και τώρα ήρθε η σειρά να τις φιλοξενήσουμε στην πόλη της Πτολεμαΐδας όπου τα εικαστικά έργα έρχονται σε πλήρη συνομιλία με τους ηθοποιούς, μέλη του Βορείου Πεδίου για την πραγμάτωση της πρωτότυπης αυτής παράστασης.

Διαμόρφωση σεναρίου: Αλεξάνδρα Τσιτσιντά
Επιμέλεια/ Σκηνοθεσία : Αλεξάνδρα Τσιτσιντά
Συμμετέχουν με εικαστικό έργο: ομάδα Εν-Φλω (Βίκυ Βασιλείου, Μίνα Δεμερούτη, Μαρί Θεοφύλλου, Στρατής Καβαρνός, Χριστίνα Καλομενίδου, Κατερίνα Καρούλια, Ραφαήλ Καστερούδης, Μίνα Κουζούνη, Μαρία Λαγού, Αγάπη Μαντζιώρη, Κατερίνα Μάρκου, Όλγα Μοναχού, Όλγα Μπογδάνου, Μαριτάσα Τσιμπλάκη, Αλεξάνδρα Τσιτσιντά, Αντωνία Φλέγγα, Μάγδα Χριστοπούλου) και μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφί-ΖΩ
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαριάνθη Σφακιανάκη, Άννα Τούμπαρη, Γλύκα Τερζή, κ.α.


Παραστάσεις:   Σάββατο 1 Απριλίου 7:30
                                Κυριακή 2 Απριλίου 7:00
Διεύθυνση: Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως γωνία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463505959 / 6986617999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου