Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Με πλακίτσα πάει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία του στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha χθες το βράδυ. 
"Τον δώσατε τον όρκο όμως" του λέει ο δημοσιογράφος. 
"Ο άλλος ορκίζεται σε 10 γυναίκες πίστη και αφοσίωση. Τώρα, μην τρελαθούμε τώρα, τον όρκο. Ε, ορκιζόταν όλοι, τι θα έκανα εγώ; Εγώ θα γυρίσω την πλάτη;" 
"Το νερό που ήπιατε;" ρωτά ο δημοσιογράφος για να εισπράξει την παιδαριώδη απάντηση του Δημάρχου: "Ήμουν όντως διψασμένος και το χρειαζόμουν"!!!



Μαζέψτε τον! Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του κάνει ρεζίλι τον εαυτό του και το Δήμο μας! Και για τον ίδιο πλέον είναι αργά να ανακτήσει οποιαδήποτε μορφή αξιοπιστίας και σεβασμού και κύρους. Εμείς όμως βαρεθήκαμε να γινόμαστε πανελληνίως ρεζίλι ως Δήμος. 


Η συμμετοχή του Δημάρχου στο 40ο λεπτό και μετά (έως το 43' περίπου)

Εντωμεταξύ πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήσαν σήμερα στα Σέρβια οπαδοί του Σώρρα φωνάζοντας συνθήματα κατά της εισαγγελίας και μιλώντας για πολιτική δίωξη που υφίσταται ο φυγόποινος. 

Δείτε το δελτίο ειδήσεων του alpha εδώ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το γελιο ειναι οτι τον παρουσιασαν ως δημαρχο βελβεντου. καλα να παθουν αφου αυτοι τον ψηφισαν. Το ρελιλικι για την περιοχη δεν εχει οριο. Σταυρακησ φωτακησ και σια ετοιμαζονται για το 2019 σερβιωτεσ. Καθιστε καιβλεπετε τους

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Βελβεντού-Κοζάνης..Μάλιστα...και μετά λέτε έχουμε γίνει πανελληνίως ρεζίλι,ενώ στον άλφα δε γνωρίζουν καν πως λέγεται ο δήμος...

Το Προφίλ μας