Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ 2016»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Aστική Eταιρεία για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι θα συμμετάσχει στο γαστρονομικό φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή,
Γεύσεις 2017», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Μαΐου 2017, στην Αθήνα, στον χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι.
Το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στο πλαίσιο μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Από τα σημαντικότερα στοιχεία του φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα γευστικών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα, τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων, τις ιδιαιτερότητες, την ιστορία και την ξεχωριστή ταυτότητά τους.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής (με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή). Παρακαλούμε, λόγω του περιορισμένου χρόνου, οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή το γρηγορότερο δυνατόν.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας