Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια Δήλωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Φίλες και φίλοι,
Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, βλέπουμε πως ο Ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε το τιμόνι της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Με έντονη την ανησυχία για τις εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, εύχομαι η νέα κυβέρνηση να βαδίσει με γνώμονα τη σταθερότητα, αλλά και την αδιαπραγμάτευτη Ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας, στην εξομάλυνση της οικονομικής κατάστασης.
Ευχαριστώ από καρδιάς, όλες και όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με το σταυρό προτίμησης.. Ευχαριστώ τους 8.689 συμπολίτες μας, που  σε αυτές τις εκλογές, επιβράβευσαν τις παρεμβάσεις και δράσεις μου για την περιοχή και τη συμμετοχή μου στο κυβερνητικό έργο.
Τους ευχαριστώ τον καθένα προσωπικά από καρδιάς γιατί σε συνθήκες μεγάλης πτώσης της Νέας Δημοκρατίας, μου επιφύλασσαν μια άνοδο της τάξης του 40% των δυνάμεων μου σε σταυρούς προτίμησης, σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012.
Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές μου και για τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις που έλαβα, υπερασπιζόμενος τη Νέα Δημοκρατία και τη σταθερή πορεία της χώρας.
Δεν μετανιώνω στιγμή, που προτίμησα να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο, και όχι αρεστός. 
Η συγκινητική συμμετοχή στον αγώνα που έδωσα, ανθρώπων γνωστών και άγνωστων και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, μου δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι οφείλω να είμαι παρών την επόμενη μέρα, σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τόσο την περιοχή μας, όσο και την παράταξη. Και θα είμαι παρών, όπως πάντα.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους

Μιχάλης Παπαδόπουλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Arketa Papadopoule arketa, me tosa psemata sto telos 8a ta pisteyeis kai o idios, akiroses tin ypopsifiotita tis Vrizidou pou ama ktevene 8a ebgenes patos, psifises ola ta mnimonia kata tou Ellinikou laou kai perimenes na xanabgis ?

Ανώνυμος είπε...

ARXONTA PAPADOPOYLE OTI ESPEIRES STA DHMOTIKA DROMENA TOY DHMOY SERBION BELBENDOY AYTA EISEPRAJES OPOS KAI TA PROTOKLASATA STELEXH SOY POY TA PEIRES STO LAIMO SOY AS ARAJOYNE TORA KAI KALA EINAI NA TO KLEISOYNE TO STOMA TOYS GIATI OLOI MAZI MPHKATE STO XRONONTOYLAPO TON SERBION

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ(ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ Κ.Λ.Π)ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΗΘΕΛΕΣ ΨΗΦΟ;ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πονηρουλη Σαλτσιδη να τα αποτελεσματα...εχει ο καιρος γυρισματα.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Δημοκρατία εκπέμπει SOS: Ο Σαμαράς την μετατρέπει σε ΠΟΛΑΝ

Απίστευτες ανακοινώσεις... μικρού κόμματος

Κάποιος πρέπει άμεσα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Συγγρού. Ο χειρισμός από προχτές της μεγάλης ήττας με 9 σχεδόν μονάδες, είναι τραγικός σε όλα τα επίπεδα, δείχνοντας τρικυμία εν κρανίω. Μετά την απίστευτη μικρότητα να μην παραδώσει ο Σαμαράς το Μέγαρο Μαξίμου, ακολούθησαν πολλές ανακοινώσεις , οι οποίες ήταν όλες επιπέδου Πολιτικής Άνοιξης. Βγήκε ανακοίνωση για την απρεπή συμπεριφορά του Σαμαρά να μην παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βγήκε μεσαιωνική ανακοίνωση για την πολιτική ορκωμοσία, που είναι μακρυά από τις φιλελεύθερες ιδέες. Βγήκε ανακοίνωση μέχρι και για τρολάρισμα στο διαδίκτυο.
Και όλα αυτά ΠΡΙΝ ακόμα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, δείχνοντας πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει όχι μόνο την αστικότητα του, αλλά και τα αυγά και τα πασχάλια.
Σήμερα συνέχισε με δύο ακόμα ανακοινώσεις και ασχολήθηκε ακόμα και με την... Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η Νέα Δημοκρατία ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ. Λειτουργεί πλέον σαν ένα μικρό , γεμάτο εμπάθειες κόμμα , εσωστρεφές χάνοντας τον στόχο που είναι η ΠΛΑΤΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. Και η Συγγρού δεν έχει πάρει χαμπάρι.
Στη βάση του κόμματος υπάρχει ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Η Νέα Δημοκρατία βαδίζει ολοταχώς στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ , την ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και τελικά τον αφανισμός της.
Κάποιος να σταματήσει την κατρακύλα.
parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ...
Τ Ε Λ Ο Σ !!!!!

Το Προφίλ μας