Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συναυλίες με αναφορές στο λαϊκό και έντεχνο ελληνικό τραγούδι από Κοζανίτες δημιουργούς

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κοζάνης, ο Δήμος Κοζάνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας παρουσιάζει τρεις μοναδικές συναυλίες στις 8,9 και 10 Ιουλίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης στις 21.30, με αναφορές στο λαϊκό και έντεχνο ελληνικό τραγούδι από συμπολίτες μας δημιουργούς. Η μουσική παράδοση που έχτισε η περιοχή μας αποτέλεσε σημείο αναφοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ

Συναυλία ενταγμένη στο πρόγραμμα του Εορτασμού των 100 χρόνων Απελευθερωμένης Κοζάνης
Ο Μάκης Σεβίλογλου έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μετά τη συμμετοχή του στο δίσκο της Χαρούλας Αλεξίου «Ως την άκρη του ουρανού», ακολούθησαν οι δισκογραφικές δουλειές του «Βύσσινο και Νεράντζι», «Γλυκό Μεθύσι» και «Άγκυρες». Επηρεασμένος από τη δημοτική μουσική αλλά και από τους μεγάλους λαϊκούς του ελληνικού πενταγράμμου θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία για το κοινό της Κοζάνης. Μαζί του η Μαρία Παπανικολάου.
Κυριακή 8 Ιουλίου • Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ώρα 21:30
Εισιτήριο: 8,00
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ
Συναυλία ενταγμένη στο πρόγραμμα του Εορτασμού των 100 χρόνων Απελευθερωμένης Κοζάνης

Η Ορχήστρα των Αφιερωμάτων σε ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους μουσικοσυνθέτες Σταύρο Ξαρχάκο και Δήμο Μούτση, δύο από τους σημαντικότερους και πολυβραβευμένους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες.
Δευτέρα 9 Ιουλίου • Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ώρα 21:30
Εισιτήριο: 8,00
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ
Συναυλία ενταγμένη στο πρόγραμμα του Εορτασμού των 100 χρόνων Απελευθερωμένης Κοζάνης

Ο συντοπίτης μας Μιχάλης Χανιώτης, μουσικός με πολύχρονη πορεία στα μουσικά δρώμενα της Κοζάνης και όχι μόνο, αλλά και ως συνεργάτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου ανακαλύπτει το συνθετικό του ταλέντο δηλώνοντας το παρόν του στη δισκογραφία με δύο CD το “Ζωή λαθραία” που εδώ στιχουργικά παίρνει μέρος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και το “Πάντα υπάρχει κάτι” με τη Λιζέτα Καλημέρη. Τρίτη δουλεία αναμένεται και θα βρεθούμε προ εκπλήξεων…
Σε αυτή τη συναυλία φιλική συμμετοχή θα έχει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Τρίτη 10 Ιουλίου • Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ώρα 21:30
Εισιτήριο: 8,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας