Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Άδειασαν τους κερματοδέκτες πλυντηρίου αυτοκινήτων

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Τίναξαν τους …κερματοδέκτες ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων στον αέρα, γέμισαν τις τσέπες με κλεμμένα κέρματα, αλλά έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη και καταδικάστηκαν. Οι δύο νεαροί 29 και 30 ετών αντιστοίχως έβαλαν στο στόχαστρο το πλυντήριο αυτοκινήτων στην Πτολεμαΐδα.
Έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα διαρρηκτικά εργαλεία, μπήκαν στον αύλειο χώρο της επιχείρησης χτες στη 1.50 τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη. Το κατάστημα είχε κλείσει από τις 8 το βράδυ, οπότε δεν ήταν κανείς και επιδόθηκαν ανενόχλητοι στο έργο τους. Συγκεκριμένα διέρρηξαν τρεις κερματοδέκτες μηχανημάτων αυτόματου πλυσίματος και τους άδειασαν στην κυριολεξία.
Δυστυχώς όμως συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας, που περιπολούσαν στην περιοχή. Επάνω τους βρέθηκε μία σακούλα γεμάτη με κέρματα. Για την ακρίβεια περιείχε 115 κέρματα του 1 ευρώ. Επίσης βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία ήτοι κατσαβίδι, πένσα, σφυρί και φακός.
Χρήματα και εργαλεία διάρρηξης κατασχέθηκαν. Τα χρήματα επιστράφηκαν ιδιοκτήτη, ο οποίος να σημειωθεί ενημερώθηκε για την κλοπή της επιχείρησής του από την αστυνομία.
Οι δράστες, οι οποίοι να σημειωθεί απασχόλησαν και στο παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή.

Εξιχνίαση κλοπής
στη Νεάπολη
Στο μεταξύ, στην περιοχή της Νεάπολης Βοΐου αναζητείται ένας 44χρονος ημεδαπός για κλοπή εργαλείων στην τοπική κοινότητα Αλιάκμονα.
Όπως κατήγγειλε ο παθών, την περασμένη Τετάρτη ένας άγνωστος δράστης μπήκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στον Αλιάκμονα - Κοζάνης και αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο και δύο δοχεία με πετρέλαιο.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 44χρονου ημεδαπού, στον Αλιάκμονα – Κοζάνης, όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επίσης βρέθηκε ένα ακόμα αλυσοπρίονο, αγνώστου ιδιοκτήτη, το οποίο και κατασχέθηκε.
Εναντίον του 44χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο δράστης αναζητείται.

1 σχόλιο:

ανταλλακτικα πλυντηριων είπε...

Σιγα σιγά ακόμη και τα πλυντήρια θα μας κλέβουν για να τα κάνουν ανταλλακτικά.

Το Προφίλ μας