Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Ευχαριστήριο απο την Πρόεδρο Τ.Κ Αυλών και τον Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλών

Η Πρόεδρος της Τ.Κ Αυλών Σόφη Νικολαίδου και ο Πρόεδρος του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλών Κων/νος Τεληκωστόγλου ευχαριστούν θερμά όλους-όσους συνέβαλαν στην άψογη και πετυχημένη εκδήλωση '' 4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΥΛΙΩΤΩΝ '' που εγινε στις 28 Ιουλίου 2012 στις Αυλές. Ευχαριστούμε: τον Δήμαρχο κ Βασίλη Κωνσταντόπουλο, τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ Παναγιωτούλα και τους Αντιδημάρχους κ Μπάκανο και Λαζαριώτη
καθώς τους Ηλεκτρολόγους και τους εργάτες καθαριότητας του Δήμου. Επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την σημαντική βοήθεια, τους Αδελφούς Αμανατίδη, τον Στέφανο Κυριαζόπουλο και ολους τους συγχωριανούς μας, για την σημαντική τους βοήθεια, ωστε να εχουμε ενα πολύ καλό και πετυχημένο αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/7/12 12:53

    Με επιείκεια αυτό το ανταμωμα θα το χαραχτήριζα ως την παρασταση του αυτοθαυμασμου και αγένειας με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του μορφωτικού και τον δήμαρχο.Συμμετείχε δε και ο κ. Γιωλτσόγλου ο οποίος δυστυχώς ηταν αυτή τη φορά άστοχος. Αλίμονο αν τους αθλητές τους τιμούμε μαυτόν τον τρόπο .Κρίμα που άνθρωποι που κατέχουν καποια αξιώματα δεν μπορουν να σταθούν σαυτά με το απαιτουμενο ύφος. και συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας