Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου με αφορμή την κατάργηση του Ανταποκριτή του ΟΑΕΔ στο Τσοτύλι

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου στη συνεδρίασή της 18ης .07.2012,  με αφορμή την  κατάργηση του Ανταποκριτή του ΟΑΕΔ στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου ομόφωνα αποφάσισε:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του ΟΑΕΔ να καταργήσει τον αντιπρόσωπό του από τη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου, δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα στην τοπική κοινωνία.
Για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες αναίτιων και αδικαιολόγητων αποφάσεων από την πολιτεία που οδηγούν την περιοχή σε απαξίωση και υποβάθμιση.
Η συνεχόμενη αφαίμαξη υπηρεσιών, η προσπάθεια αναστολής λειτουργίας σχολικών μονάδων και άλλες ανάλογες ενέργειες κατά της περιοχής οδηγούν στην περαιτέρω απομόνωση του Βοΐου, οι πολίτες του οποίου αντιμετωπίζονται σε πολλές των περιπτώσεων σαν πολίτες 2ης κατηγορίας.
Ζητάμε από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ να άρει την απόφασή του αυτή και για πολλοστή φορά είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας, με δικά μας μέσα εφόσον η πολιτεία συνεχίζει να κωφεύει στα δίκαια αιτήματα της περιοχής».
Σιάτιστα 19/7/2012
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Χρήστος Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας