Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη στην Άρδασσα

Η Μελίνα Κανά,  συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη και μαζί ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα μελωδικό και χορταστικό που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους στο ελληνικό τραγούδι αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια. Οι πάντα προσεκτικές επιλογές που έκαναν και κάνουν στο ρεπερτόριο τους η Λιζέτα Καλημέρη και η Μελίνα Κανά εγγυώνται και μας προδιαθέτουν για μία ποιοτική παράσταση που θα αφήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τραγούδια όπως τα Μεταξωτά, Βάλε Κρασί, Αερικό, Μιλώ για Σενα, Ήτανε Αέρας, Σαν Καταιγίδα, Σαλώμη, Πνοή του Ανέμου θα αναμιχθούν με παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια αλλά και με εκπλήξεις… 

Οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιασμό και το ταίριασμα τους.  Η μοναδική τους χημεία επιτρέπει στις χαρισματικές ερμηνεύτριες να προσαρμόσουν το ρεπερτόριο τους αντλώντας από την διάθεση της στιγμής και τελικά να χαρίσουν σε όσους τις απολαύσουν από κοντά, μία αξέχαστη, γεμάτη και απολαυστική βραδιά.
Επί σκηνής θα τις συντροφεύουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί, οι Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι και το λαούτο, Βαγγέλης Κονταράτος στις κιθάρες, Θοδωρής Παπαστάθης στα τύμπανα και Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας