Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Κοζάνη: Κλειστά υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας

Υπό κατάληψη τελεί το κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κοζάνη ενώ κλειστά παραμένουν ή υπολειτουργούν αρκετά υποκαταστήματα της Τράπεζας σε όλη την Δυτική Μακεδονία όπως και σε όλη την Ελλάδα μετά τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν από χτες ως πρώτη αντίδραση στην μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς.
Οι 70 περίπου εργαζόμενοι στα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας που λειτουργούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης συμμετέχουν από χθες στις 24 επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφάσισε ο Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας (ΣΕΑΤΕ)ΑΤΕ, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Δημήτριος Κουτρότσιος οι εργαζόμενοι αγωνιούν για την τύχη τους στην νέα τράπεζα που δημιουργείται, για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας καθώς και για την τύχη των αγροτικών δανείων, των υποθηκών της αγροτικής γης καθώς και για την πορεία των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου όπως επίσης και για την χρηματοδότηση συνεταιρισμών και αγροτικών οργανώσεων.

Στα υποκαταστήματα της ΑΤΕBANK υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για την εξυπηρέτηση των πολιτών όταν υπάρχει ανάγκη.

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας