Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μέσω ΑΣΕΠ και ΟΑΕΔ θα γίνουν 35.000 προσλήψεις ανέργων σε δήμους

Μετά τη δημοσιοποίηση του οριστικού Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης Ανέργων έρχονται 35.000 προσλήψεις σε δήμους. Σύμφωνα με τον πίνακα που δημοσιεύεται στους διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ www.asep.gr και του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. αναγράφεται η συνολική βαθμολογία κάθε ανέργου σε μονάδες που αντιστοιχούν στα κριτήρια κατάταξης, την ειδικότητά τους και τους φορείς στους οποίους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν αφορούν τις ειδικότητες των ηλεκτρολόγων ΔΕ, οδηγών ΔΕ, τεχνιτών οικοδομών ΔΕ, τεχνιτών ελαιοχρωματιστών ΔΕ, τεχνιτών σιδεράδων, υδραυλικών ΔΕ, χειριστών μηχανημάτων ΔΕ και εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ.
Η επιλογή προσωπικού πραγματοποιείται από τον οριστικό Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση την υψηλότερη συνολική βαθμολογία των ανέργων της ζητούμενης ειδικότητας οι οποίοι έχουν δηλώσει ως προτίμηση τον οικείο φορέα.
Προτεραιότητα έχουν οι άνεργοι οι οποίοι δηλώνουν τον οικείο φορέα ως πρώτη προτίμηση, στη συνέχεια ακολουθούν οι άνεργοι που τον δηλώνουν ως δεύτερη προτίμηση και ακολουθούν εκείνοι που τον δηλώνουν ως τρίτη προτίμηση.
Ήδη πάντως έχουν γίνει 72.258 αιτήσεις, με τις 22.960 να είναι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων, 6.082 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 19.790 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, 7.150 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, 3.916 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, 9.689 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και 2.671 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.
www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Καθημερινά διαβάζουμε ανακοινώσεις για προσλήψεις στους Δήμους, δίμηνα, πεντάμηνα, οχτάμηνα, δυνατότητα των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων για πέντε ημερομίσθια, τίποτα τίποτα τίποτα. δεν θέλω να εκφραστώ αλήτικα.
Να το πιστέψουμε τώρα;
Αμήν και πότε;

Το Προφίλ μας