Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Νομού Κοζάνης με αντιπροσωπεία Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης είχε σήμερα  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες και την αδιαφορία που εισπράττουν από την επίσημη Πολιτεία.
Η Ευγενία Ουζουνίδου μίλησε για την ανάγκη στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών, κάτι που όπως τόνισε γίνεται επιτακτικότερο στις μέρες μας λόγω της Μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί η συγκυβέρνηση και οδηγεί την κοινωνία και τους πολίτες στην απόγνωση και την καταστροφή.  

Συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ε. Ουζουνίδου, αναφέρθηκε στη σημασία του δημογραφικού ζητήματος της χώρας μας και υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει αξιοπρεπή αντιμετώπιση των πολύτεκνων οικογενειών. Η ίδια σημείωσε πως για χρόνια οι κυβερνώντες αντιμετώπιζαν τους πολύτεκνους ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους και πρόσθεσε ότι το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών για τα θέματα των πολύτεκνων οικογενειών εντός κι εκτός Βουλής. Στην κατεύθυνση αυτή, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει διαρκής συνεννόηση και επικοινωνία για να προωθηθούν προς πάσα κατεύθυνση τα αιτήματά τους.

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Κυριάκος, πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης, αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες. Συγκεκριμένα μίλησε για το 23% του ΦΠΑ στα προϊόντα που πλήττει πρώτιστα τις πολύτεκνες οικογένειες και στην πρόσφατη φορολογία εισοδήματος που οδήγησε σε απελπιστικό σημείο πολλούς πολύτεκνους λόγω της δραματικής μείωσης του αφορολόγητου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας