Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τι σημαίνει αυτό;




Σε δύο σταθμούς μέτρησης ο δείκτης ρύπανσης δείχνει 10/10. Καμία εξήγηση;

Με δήλωσή του στο ραδιοφωνικό σταθμό VETO FM πριν από λίγο ο Νομάρχης Κοζάνης  ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για τις αποθέσεις της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο Ακρινής-Κλείτου για για την υπέρβαση των ορίων ρύπανσης στην περιοχή. Μάλιστα ο Νομάρχης ακουγόταν εξαιρετικά αναστατωμένος και αναφέρθηκε πολλές φορές στο περιβάλλον (!) και στο τέρμα της ανοχής της τοπικής κοινωνίας.

Σχόλιο ai-vreS: φαίνεται ότι σύμφωνα με το Νομάρχη η ανοχή η δική του και της τοπικής κοινωνίας μόνο επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εξαντλείται.....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημαίνει πως είναι τραγική η κατάσταση! Ο νομάρχης Κοζάνης ζήτησε την παρεμβαση του εισαγγελέα και οι μετρήσεις στην Πτολεμαϊδα και τα γυρω χωρια είναι τραγικες!!!!!! ο ΑΗΣ της περιοχής πρέπει να κλείσει!!! Τώρα.

Π.Π.

ai-vreS είπε...

tks!

Ανώνυμος είπε...

Oτι ο βόθρος ξεχύλισε και είναι έτοιμος να μας καταπιεί....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ περισσότερο με τον aivreS. Τα τρία προηγούμενα χρόνια που τον είχε καταργήσει ο Λεούδης ήταν αλλοιώς... Τον εισαγγελέα κάλεσε για το δρόμο της Ακρινής που έκλεισε η ΔΕΗ! Όταν η ΜΕΤΕ έκλεισε το δρόμο στο Προσήλιο, άρον - άρον τη νομιμοποίησε. Για τον ΑΗΣ Πτολ/δας τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση αλλάζει θέση. Σε λίγο θα συμφωνεί μαζί μας στη θέση: "να κλείσει τώρα ο ΑΗΣ Πτολ/δας. Να μένει ανοιχτή η μονάδα που δίνει τηλεθέρμανση στην Πτολεμαϊδα μόνο το χειμώνα. Και αυτό μέχρι να εξασφαλιστεί η εναλακτική παροχή τηλεθέρμανσης για την Πτολ/δα."

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει αδικο ο τελευταιος φιλος...Ο νομαρχης τωρα ειναι εξαλλος...πριν τις 4 Οκτωβριου απλα μοιραζε προστιμα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει και το Κέντρο Περιβάλλοντος και μαθαίνουμε οn-line τι μας ξεφουρνίζει η κακιά μαμά ΔΕΗ .....Οσο για τον κ. Νομάρχη η δουλειά του είναι να μας προστατεύσει είτε από την πράσινη είτε από την μπλε καπνιά.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

EXOYSI GNOSH OI FYLAKES....
MPOROYSAN TA KOLLHTA FILARAKIA(LEOYDHS-DAKHS) NA DHMIOYRGHSOYN PROVLHMA ?
TORA TARA8KAN TA AGGEIA KAI KSYPNHSE O LIOLIOS...
POU THA PAEI....THA PERASEI O KAIROS KAI THA PAROYN PAPOYTSI APO TH NOMARXIA..

Ανώνυμος είπε...

Μανώλη, τι νέα?

Ανώνυμος είπε...

Ο νομάρχης παίζει μέγα πολιτικό παιχνίδι αλλά είναι τόσο μικρός υπαρξιακά που καλύτερα να γυρίσει μια ώρα νωρίτερα στο φαρμακείο του μπας και γλυτώσουμε τίποτα στο νομό.
Πάντως για κάποια ¨τσακάλια¨ δήθεν πολιτικά όντα μα στην πραγματικότητα πολιτικάντηδες της δεκάρας τα πράγματα θα είναι δύσκολα και καλύτερα να προσέξουν το δήμο μας και να τους φύγει μια ώρα αρχίτερα η ιδέα και η χαρά να δουν τη ΜΕΤΕ να δουλευει και να καταστρέφει και την περιοχή μας.
Ακούς Δήμαρχε;
Ακούς Βασιλάκη;

Το Προφίλ μας