Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Κυριακή 22/11 ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης σε όλη την επικράτεια την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 έχει προγραμματίσει η Νομαρχία Κοζάνης.
Την ημέρα αυτή, θα λάβουν χώρα στην πόλη της Κοζάνης οι παρακάτω εκδηλώσεις:
α) Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου, της ημέρας εορτασμού της επετείου.
β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη Δύση του ηλίου της 22ης Νοεμβρίου 2009 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
γ) Ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.
δ) Ώρα 11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στην Κεντρική Πλατεία Νίκης. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον εκπρόσωπο της Αντιστασιακής Οργάνωσης της ΠΕΑΕΑ και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. - Γεν. Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Νομάρχη Κοζάνης - Βουλευτές Κοζάνης - Στρατηγό Δ/τή Α΄ Σ. Στρατού - Δήμαρχο Κοζάνης - Πολιτικά κόμματα - Εκπροσώπους όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης - Πολιτικές νεολαίες - Εκπροσώπους Νομικών Προσώπων που θέλουν να τιμήσουν την Εθνική Αντίσταση
ε) Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος. Πέρας τελετής. Αποχώρηση επισήμων. Στην τελετή της Επιμνημόσυνης Δέησης θα παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και αντιπροσωπείες από μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, προσκόπους και οδηγούς με σημαίες και λάβαρα.
ζ) Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Ανδρέας Φιλιππόπουλος από το Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης.
Πηγή: naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας