Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Κατοχύρωση τοπικής αρχιτεκτονικής

     Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών του Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με το βουλευτή κ. Γιώργο Κασαπίδη για την κατοχύρωση της τοπικής αρχιτεκτονικής στο  Ν. Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση απολογισμού κι ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων πολιτών που συμμετέχουν ή θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη.
     Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, θα συμμετέχει ο καθηγητής αρχιτεκτονικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Λιανός Νικόλαος . 
Πηγή: kozani.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική πρωτοβουλία που αξίζει να ευοδωθεί! Επιτέλους, τέρμα στο τσιμέντο και τα άναρχα σχέδια στα σπίτια, Είναι ένα καλό παράδειγμα και βοήθεια στους κατοίκους που αγαπόυν την πόλη τους να αναδείξουν ομορφιές τοπικές, να την κάνουν να ξεχωρίζει και να είναι ελκυστική σε όλους όσους την επισκέπτονται προβάλλοντας την ιδιαιτερότητά της!Μπράβο!!!!!!

Μήπως πρέπει να το δείτε και στα ΣΣΕΡΒΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα τι θα κάνουν στην Κοζάνη θα την ξαναχτίσουν; Απ ότι είδα στις επεκτάσεις της πόλης διατηρήθηκε η παλιά φυσιογνωμία της που είναι οι στενοί δρόμοι.

Το Προφίλ μας