Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Τρεις συλλήψεις για ηρωίνη στα Σέρβια - επιβεβαίωση ai-vreS

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στα Σέρβια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αρχικά, προχτές στις 9.30 το βράδυ είχαν συλληφθεί δύο ημεδαποί 26 και 27 ετών, επειδή στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,7 γραμμαρίου. Χτες, συνελήφθη ακόμη ένα ημεδαπό άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πολλαπλάσια ποσότητα ηρωίνης, σε σχέση με αυτή που βρέθηκε στα δύο προαναφερόμενα άτομα.
Ένας ταξιτζής συνελήφθη έξω από τα Σέρβια να μεταφέρει λαθρομετανάστες με το ταξί του. Προχτές στις 6.15 το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης-Λάρισας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, συνέλαβαν έναν 46χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέφερε με ταξί τέσσερις λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της χώρας. Ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι λαθρομετανάστες θα απελαθούν από τη χώρα

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί για να ξέρουμε και μεις που δεν θέλουμε να ακούμε ονόματα από "κουτσομπόλες";

Ανώνυμος είπε...

kapoia stigmh eprepe na arxisoun na mazeuoun!nai re paidia giati den lete onomata afou ta xerete?tetoia kalupsh gia ta ''kala'' paidia?oso gia ton taxitzh polu exupnos!!!!!!!!!!par'te paradeigmata...... OTI NA 'NAI!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Φίλοι μας τα ονόματα των συλληφθέντων δε δημοσιεύονται από το ιστολόγιο για ευνόητους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Ti egine re admin epese logokrisia, imarton to pezete sosialistes alla den borite na xefigete apo to sidromo pou legete xouda.

xero ti 8a mou pis, gia ayto min benis ston kopo

ai-vreS είπε...

Φίλε μας να σου απαντήσουμε μόνο ότι στόχος του ιστολογίου δεν είναι σε καμία περίπτωση η πόλωση και ότι σχόλια που φανατίζουν και εμπνέουν μίση σε γειτονικά μέρη (όπως τα παραπάνω, το ένα μάλιστα έβριζε) δεν είναι ευπρόσδεκτα.

Ανώνυμος είπε...

Einai protimotero na apostomosis kapion me to logo sou para na kanis delete, ego aytou tou dogmatos eimai.

ai-vreS είπε...

Δε διαφωνούμε καθόλου, αλλά αυτά μόνο στο ζωντανό και στο τετ α τετ. Από το ιστολόγιο τι να πούμε και πώς να πείσουμε κάποιους ότι τόπος μας είναι η ευρύτερη περιοχή και την αγαπούμε ΟΛΗ. Με τα καλά και τα άσχημά της... και θέλουμε να τη δούμε καλύτερη.
Όταν κάποιοι όμως φέρνουν ως επιχείρημα το παζάρι της Δευτέρας & τα ναρκωτικά από τη μια, και το χαρακτηρισμό "ζηνάδες" από την άλλη, τί να πούμε και πώς να γίνει δημοκρατικός διάλογος; Στην περίπτωση αυτή η μόνη λύση είναι δυστυχώς η διαγραφή.

Ανώνυμος είπε...

Aπαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομάτων, πλην περιπτώσεων τρομοκρατίας και παιδεραστίας, νομίζω. Αν και δεν μιλάμε για "κλασικό" ΜΜΕ, και τα blogs σέβονται συνήθως την εν λόγω διάταξη...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

AINTEREXAINTE

Το Προφίλ μας