Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Σάββατο 21/11 εορτασμός ημέρας ενόπλων δυνάμεων

Με σειρά εκδηλώσεων θα γιορτάσει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 την ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων η πόλη της Κοζάνης.
Ειδικότερα, θα γίνει:
α) Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2009.
β) Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2009.
γ) Ώρα 8:30 π.μ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας και απόδοση τιμών από Στρατιωτικό τμήμα στην Κεντρική πλατεία.
δ) Ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ακολουθεί σχετική ομιλία από τον κ. Σπύρο Περδικάρη, φιλόλογο, Γραμματέα Εφέδρων Αξιωματικών Κοζάνης.
ε) Ώρα 11:00 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Νίκης από τους κ.κ.
- Γεν. Γραμματέα Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (!!!!), - Νομάρχη Κοζάνης, - Βουλευτές Κοζάνη,
- Στρατηγό Διευθυντή Α΄ Σ. Στρατού,- Δήμαρχο Κοζάνης,- Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας,- Διοικητή Περιφερειακής Δ/σης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Μακεδονίας, - Πρόεδρο Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Νομού Κοζάνης, - Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κών Ν. Κοζάνη,- Πρόεδρο του Συνδέσμου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ν. Κοζάνης, -Εκπροσώπους όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης.
Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος. Πέρας τελετής. Αποχώρηση επισήμων.
Στην τελετή θα παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και αντιπροσωπείες από μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσκόπους και οδηγούς με σημαίες και λάβαρα.
στ) Ώρα 16:45 Υποστολή της Σημαίας, όπως κατά την έπαρση.
ζ) Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Απόστολος Παρτώνας, από το Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης.
Πηγή: naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας