Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Σχόλιο στο kozan.gr για το άρθρο του Ν. Λαζαριώτη

Ιδιαίτερα εκτενής, αλλά πολύ ουσιαστική η παρέμβαση του κ. Λαζαριώτη για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Σερβίων.
Η περιοχή τα τελευταία χρόνια, παρά τον πακτωλό χρηματοδοτήσεων που είχε τη δυνατότητα να λάβει, δεν κατάφερε τίποτα αφού έλειπαν το όραμα, τα εργαλεία και οι κατάλληλοι άνθρωποι για να υλοποιήσουν τον απαιτούμενο εκσυγχρονισμό.
Αυτό που περίσσεψε, ήταν το αυτολιβάνισμα εκείνων που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο τόπος του καθένα μας δεν είναι ο ομφαλός της γης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ητο...εκτενής η παρέμβαση του, αλλά ακρώς ΡΗΤΟΤΙΚΗ!!!
Ενα μακροσκελές αρθρο, ανευ περιεχομένου, με ασαφείς και αόριστες αναφορές και που αποσκοπούσαν κυρίως στην...''αυθυπροβολή'' του...
>>Πέραν τούτου...ΟΥΔΕΝ!!!
Ουτε υποψήφιος..δήμαρχος να ηταν, δεν θα ετύγχανε τόσης ευρείας προβολής ο άνω... ανήσυχος δημότης της πόλης μας.Επι των όσων σχολιάζει, θα του φέρουμε στην απωλεσθείσα μνήμη του,το παραδειγμα του ζητήματος του ΤΕΙ Σερβίων, Το τι ελεγε και εχει καταγραφεί στην εφημεριδα τα Καστρα Σερβίων και τι...λέει στο χτεσινό του ΡΗΤΟΡΙΚΟ αρθρο!!! Οι τότε απόψεις του εχουν καταγραφεί στο τότε φύλλο εφημερίδος Τα Κάστρα και ας ενθυμηθεί το πως αντιμετωπιζε το θεμα του ΤΕΙ, τι ελεγε, για να γνωριζει σημερα η κοινη γνωμη, το πόσο...αιωρούνται και αλλάζουν οι αποψεις του, στο πέρασμα του χρόνου...
Ο καιροσκοπισμός των αποψεων του, στο θεμα ΤΕΙ Σερβίων
τότε και τωρα..σε Ολο του το μεγαλείο!!!
Εν κατακλείδι, η λεγόμενη... ''εκτενης παρεμβαση του'' με ενα μακροσκελες-ρητορικό, ανευ περιεχομενου, αρθρο, αποσκοπουσε στην ΄΄αθυπροβολή του'' για ενα-δυο 24ωρα...Και είναι κάτι που το πέτυχε και για αυτό μένει..απολυτα ικανοποιημένος!!
Μόνο, μερικοί άλλοι,δεν το...αντελήφθησαν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δημοκρατικός διάλογος απαιτεί την παρουσία και του αντιλόγου με επιχειρήματα και ουσία. Η αντιπαραβολή με χαρακτηρισμούς και μόνο είναι καφενειακή κουβέντα.
Δεν έτυχε να γνωρίσω τον κ. Λαζαριώτη και δε γνωρίζω τι έλεγε για το ΤΕΙ, θα υπερασπιστώ όμως τη δυνατότητα του να εκφράζεται ελεύθερα και να έχει αντίλογο με επιχειρήματα και όχι με φράσεις απαξιωτικές.
Στο θέμα του ΤΕΙ απλά να τονίσω πως αν κάποιος πιστεύει ότι η ανάπτυξη της περιοχής θα έρθει απο ένα τμήμα κάνει κατά τη γνώμη μου λάθος. Θα νοικιάσουν το σπίτι τους και 50 άνθρωοι και αυτό θα είναι όλο, τίποτε άλλο.
Τα Σέρβια οφείλουν να ανγνωρίσουν τη δυνατότητα αναπτυξής τους μέσα απο την εκμετάλλευση του υγρού στοιχείου και τοου ορεινού όγκου, των ιστορικών μνημείων και της φιλοξενίας των κατοίκων.
Γ. Παπαμάρκου

Ανώνυμος είπε...

Bravo k. Papamarkou pou apantas sto sxolio tou
os ano sxoliastei giati nomizo oti den kanei alli doulia para mono grafei dithen katharevousianika. Pliromenos antidrastikos mou fainetai, den xerei ti tha pei dialogos,epixeirimata,apodexomai tin apopsi tou allou, ola den mavro i aspro, o kathenas mporei na exei aretes idiaiteres kao Poly dogmatikos mou fainetai telika! Fany

Ανώνυμος είπε...

Νικο καταλαβες ο 2.15 που ανηκει.Ειναι ενας απο τους ανυπαρκτους,ενας απ'αυτους που δεν θα ξαναδουν ποτε ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ γιατι ο λαος πλεον αποφασισε...ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !!!!!!

Το Προφίλ μας