Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Χρυσό Βραβείο στη ΒΙΟ.ΖΩΣ Α.Ε.

Αναδημοσίευση από τον Πρωινό Λόγο
Με το Χρυσό Βραβείο του καλύτερου εκθέτη στις αποσκευές της έφυγε από την φετινή, 6η κατά σειρά Διεθνή Έκθεση για τη Ζωοτροφία και την Πτηνοτροφία «Ζωοτεχνία 2009», η Βιομηχανία Ζωοτροφών Σερβίων Α.Ε. Το περίπτερο της ΒΙΟ.ΖΩ.Σ. Α.Ε., συνολικής έκτασης 400 τ.μ., κέρδισε το χρυσό βραβείο καλύτερου εκθέτη στην μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου των ζωοτροφίας, χαρίζοντας έτσι μια σημαντική διάκριση τόσο στη διοίκηση της εταιρίας, η οποία πλέον έχει έναν ακόμα λόγο για να νιώθει υπερήφανη, όσο και στο Νομό Κοζάνης γενικότερα.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά χρονιά που η επιχείρηση συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση «Ζωοτεχνία», την πρώτη ωστόσο που καταλαμβάνει μια τόσο σημαντική διάκριση, η οποία αντικατοπτρίζει και την σημαντική επισκεψιμότητα που συνάντησε το περίπτερο της ΒΙΟ.ΖΩ.Σ.. Στο stand 11 και 12 του περιπτέρου 12 της έκθεσης, εκτός από ζωοτροφές, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μηχανήματα και τα αρμεκτικά συγκροτήματα που έχει στη διάθεση της η εταιρεία, ενώ παρουσιάστηκαν και όλα τα καινούρια μοντέλα των μηχανημάτων.
Η έκθεση συνάντησε στο σύνολο της το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, που περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της και τις τέσσερις μέρες που αυτή διήρκεσε.

17 σχόλια:

 1. Ανώνυμος11/2/09 11:27

  Πάντα επιτυχίες Αγάπιε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/2/09 13:30

  Τα συγχαρητήρια μου στον κο Γαβριηλίδη για την επιτυχία του. Την επιτυχία βέβαια της ΒΙΟ.ΖΩ.Σ. θα πρέπει να δουν αυτοί που κατηγορούσαν τον Αγάπιο προεκλογικά, γιατί ένας καλός και επιτυχημένος επιχειρηματίας θα ήταν μια λύση και για το Δήμο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/2/09 14:15

  Πως μπορεί να συνδυαστεί η λεγόμενη...επιτυχία ενός ιδιώτη, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, με το οτι..ο,ταν θα γινει δήμαρχος, θα είναι και εκεί..πετυχημένος!
  Για να είναι πετυχημένος δήμαρχος, θα πρέπει...πρώτα να εκλεγεί(!)...Και μετά, με την επιχειρηματική του εμπειρία, θα πρέπει να ασκήσει Διοικηση Δημοτική...πετυχημένη!
  Αυτό πάντως, ούτε στα παραμύθια ΔΕΝ γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος11/2/09 22:25

  Αυτό ακριβώς λέω και γω φίλε Η εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και οι πραγματικές συνθήκες εργασίας είναι ένα σχολείο το οποίο ποτέ δεν περασε ο Κοκολιός .Από την ασφάλεια της γραφιάδικης θέσης του στον ΟΤΕ (το μόνο που κάναν είναι να τα ... ) άλλωστε αυτό φαίνεται από την ΑΝΗΠΑΡΞΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και διοικητικής ικανότητας. Μάλλον για μπάτσος κάνει ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος11/2/09 23:15

  Δεν αμφισβητησε κανείς την επιχειρηματική επιτυχία του κ Αγάπιου. Αλλά για να πετύχει ως δήμαρχος, πρέπει πρώτα να...εκλεγεί! Και αυτό είναι το δύσκολο για αυτόν, οτι δεν μπορεί να πείσει την κοινή γνώμη και παρόλες τις επανειλημένες υποψηφιότητες του για δήμαρχος, στο παρελθόν, είχε...αποτύχει!
  Γιατι αν συμβάδιζε η επιχειρηματική επιτυχία ενός ιδιώτη με την αντιστοιχία ενός αιρετού αξιώματος, τότε και στην πολιτική, πρωθυπουργός της χώρας θα μπορούσε να είναι ενας μεγαλος επιχειρηματίας!! Αλλά, οπως βλέπεις δεν είναι ετσι...
  Για τον κ Αγάπιο, οι πιθανότητες να εκλεγεί δήμαρχος είναι...''μηδαμινές'', το γνωρίζει αλλωστε και ο ιδιος, για αυτό και στα δυο χρόνια αντιπολίτευσης, ηταν αφαντος απο τον δήμο, αφού φρόντιζε...για την επιχειρηματική του άνοδο(!), παρά για την..προκοπή του δήμου, ελέγχοντας την συμπολιτευση.
  Και μαλιστα, κανείς δεν είπε οτι αυτός θα είναι ο τελικά υποψήφιος για το 2010, αφού ήδη πολλά άλλα ονοματα ακούγονται και το ΠΑΣΟΚ δεν εχει καμμία διαθεση, να χάσει την..δημαρχία, με εναν-ιδιο υποχήφιο, που απέτυχε κατα κόρον στο παρελθόν να...εκλεγεί!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος12/2/09 00:15

  Η επαγγελματική του επιτυχία τιμά όχι μόνο τον ίδιο και του συνεργάτες του, αλλά και τα ΣΈΡΒΙΑ μια και η βιομηχανία του, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, σε χώρες των Βαλκανίων και όχι μόνο, ονομάζεται ΒΙΟμηχανία ΖΩοτροφών Σερβίων (ΒΙΟ.ΖΩ.Σ) και έχει έδρα τα Σέρβια . Ας θυμηθούμε όμως ότι κάποτε κάποιοι τον λοιδορούσαν για το οικόπεδο όπου σήμερα στεγάζεται η βιομηχανία του, που σε τελική ανάλυση το αγόρασε κιόλας. Αυτά για να μην επαναληφτούν στο μέλλον και λοιδορούνται άνθρωποι ικανοί που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας ( και εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στον Αγάπιο).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος12/2/09 00:22

  O NISTIKOS KARBELIA ONIREBETE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος12/2/09 00:26

  TSOLAKIDI ASTA AYTA PRAGMATA POY DEN TA KSERIS MHN TA ANAKATEBHS
  KAI APO OTI FENETE POLA EINAI AYTA POY DEN KSERHS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος12/2/09 00:43

  Όσο ζει κανείς μαθαίνει φίλε μου.
  Τώρα για το νηστικός και τα καρβέλια δεν το κατάλαβα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος12/2/09 00:48

  Κε Τσολακίδη, ολοι αναγνωρίζουν την επιχειρηματική άνοδο του κ Αγάπιου...Αλλά η λεγόμενη πολιτική του ανοδος, ως αρχηγού της μείζονος αντιπολιτευσης, ΔΕΝ ήτο παράλληλος της...επιχειρηματικής του, τα τελευταία 2 έτη!!!
  Και εσεις εχετε παραδεχτεί, οτι ο αντιπολιτευτικός του λόγος, ηταν...ανυπαρκτος στον δημο, απουσίαζε μονίμως και ΔΕΝ τον ενδιέφερε ουσιαστικά τι γινεται στο δημαρχείο.
  >> Πέραν τούτου, κ Τσολακίδη, ενασχολείσθε εκ βαθέων με τα θέματα της Τοπικης αυτοδιοίκησης,
  Αυτο ουσιαστικά αναδεικνύει και καποιες φιλοδοξίες σας, για το εγγύς μέλλον, που ουσιαστικά σημαίνει να κατέλθετε ως Υποψήφιος Δήμαρχος για τις δημοτικές εκλογές 2010!
  Ο στόχος σας αυτός είναι ηδη ουσιαστικός και προφανώς ΔΕΝ υπέπεσε στην αντιληψη του αρχηγού της αντιπολίτευσης, που κατα τα άλλα, διακρίνεται για την...διαιρατικότητα του!
  >>Συνεπώς, αντι να εγκωμιάζεται τον νυν αρχηγό σας, δημοσιοποιείστε την πρόθεση σας, που ειναι να εισαστε υποψηφιος δημοτικός αρχων για το 2010...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος12/2/09 01:06

  Για τον αντιπολιτευτικό λόγο και δράση του ΑΡΧΗΓΟΥ μου τα έχουμε πει πολλές φορές μαζί σ’ αυτό το blog. Δεν έχεις παρά να έρχεσαι στα Δημοτικά Συμβούλια να το δεις και εσύ.

  Όσο για μένα και τις προθέσεις μου σου λέω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
  Έτσι με κεφαλαία…. Πέμπτη 12/2/2009 h 1:05 περίπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος12/2/09 09:47

  Όταν κάποιος ξέρει να διοικεί μια επιχείρηση με επιτυχία, σίγουρα έχει ένα επιπλέον προσόν για να διοικησει ένα Δήμο και εδώ ...τελειώνω με αυτό. Γράφτηκε παραπάνω ότι από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για το Δήμο και δεχόμενος αυτό θα ήθελα να μου απαντήσει ο φίλος ΠΟΣΟΥΣ υποψήφιους από το χώρο του θα έχει να αντιμετωπίσει ο νυν δήμαρχος, γιατί και εκεί ακούγονται ΑΡΚΕΤΟΙ ψίθυροι (οι αχάριστοι να αμφισβητούν έναν ΤΟΟΟΟΟΣΟ επιτυχημένο δήμαρχο) :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος12/2/09 11:30

  καλά η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως... χα χαχ αχαχαχχαχχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος12/2/09 12:37

  Επι του παρόντος ο κ Τσολακίδης δηλώνει κατηγορηματικά οτι ΔΕΝ θα είναι ποτέ υποψήφιος δήμαρχος! Το δεχόμαστε, αλλά βλέπετε, μελλοντικά ΟΛΑ αλλάζουν...
  Είναι γεγονός, οτι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να στηριχτεί στην υποψηφιότητα ''Αγάπιου'' για τις δημοτικες εκλογές του 2010, γιατί με αυτη την υποψηφιότητα ξέρει οτι θα τις χάσει...
  Για αυτό και θα αναζητησει άλλα πρόσωπα, υψηλής αποδοχής στην κοινωνία...Μέσα σε αυτα τα πρόσωπα, είναι και του κ Τσολακίδη, ο οποίος μπορεί του παρόντος να αρνειτε οιαδήποτε υποψηφιότητα, αλλα απο τις διεργασίες εντός του ΠΑΣΟΚ, είναι οτι θα υποδειχθεί επίσημα, θα του δοθεί το χρίσμα της υποψηφιότητος...Και σε αυτη την περίπτωση, ο κ
  Τσολακιδης δεν πρόκειται να το αρνηθεί...
  >> Εως τότε, θα στηρίζει τον...νυν αρχηγό του, ο οποίος, ακόμα ΔΕΝ αντελήφθει οτι ΔΕΝ θα είναι υποψηφιος για το ΠΑΣΟΚ στις επερχομενες μετα διετίας δημοτικές εκλογές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος12/2/09 14:52

  ΧΑΧΑΧΑ νιστή πέρα από τις εξυπνάδες και τα δήθεν έξυπνα συμπεράσματά σου δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Από την παράταξη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ του νυν δημάρχου ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος12/2/09 15:51

  Η άλλη παράταξη, δεν εχει πρόβλημα...υποψηφίου! Ενας ειναι αυτος και είναι γνωστός άλλωστε!
  Το πρόβλημα υφίσταται στο άλλο στρατόπεδο,,, της αντιπολιτευσης...εκεί που η ομάδα ΔΕΝ τραβάει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος12/2/09 16:36

  μπα δε θα το 'λεγα. ηδη η ΝΟΔΕ εστειλε τα μαντατα. υπαρχουν κι αλλοι που ενδιαφερονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας