Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Στα παραπολιτικά του "Πρωινού Λόγου" ο Κοκολιός


Στα παραπολιτικά του "Πρωινού Λόγου" υπάρχει σχόλιο για το Δήμαρχο Σερβίων Δ. Κοκολιό και αναρτήθηκε και στη δημοτική ιστοσελίδα. Αντιγράφουμε από τη στήλη: "Αυτό θα πει δήμαρχος που δε μένει μόνο στα ... δημοτικά, αλλά έχει και ενεργό ρόλο και παρεμβάσεις στα κοινωνικά δρώμενα και προβλήματα..." (sic)


Σχόλιο ai-vreS: Πόσο κόστισε στους Δημότες Σερβίων η ανάρτηση στην εφημερίδα;

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(Ο δήμαρχος που δε μένει μόνο στα ... δημοτικά, αλλά έχει και ενεργό ρόλο και παρεμβάσεις στα κοινωνικά δρώμενα και προβλήματα...)Ανω σχόλιο!
>> Είναι εντυπωσιακό, οτι μια εφημερίδα του Πασοκικού χώρου - η ανω σχολιάζουσα - απονέμει τα
εύσημα στον Δήμαρχο Σερβίων και αναγνωρίζει το κοινωνικό του, το οποιο είναι εποικοδομητικό σε όλα τα επίπεδα. Αυτη η θετική εκτίμηση της εφημερίδος, είναι μια απάντηση, στο συνεχόμενο-μονομερές αρνητικό σχολιασμό ορισμένων, για το πρόσωπο του δημάρχου, ειδικά αυτα τα δύο μπλόγκ,
που ενα...θετικο(!) εως τωρα δεν εχουν γράψει για αυτον!
Τα βλέπουν ΟΛΑ τόσα Στραβά και Ανάποδα για τον δήμαρχο, που όλοι απορούν, γιατι να συμβαίνει αυτό...
>>Ο δήμαρχος είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εργάζεται για το συμφερον της περιοχής μας. Αλλωστε, αυτοι που τον επικρίνουν, αναγνωρίζουν στο τέλος, οτι παίζει...ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο...Μια εκτιμηση, που και αν αυριο να γινοταν δημοτικές εκλογές, ο δημαρχος θα τις κέρδιζε!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους εκδηλώθηκες Μιχαλάκη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κατι ακουσα για 500 ευρω οτι εκανε το δημοσιευμα. ειναι αληθεια?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με πληρωμένες καταχωρήσεις μπορεί να βγει ο κοκολιος στις εφημερίδες. Με ανύπαρκτο έργο τι δημοσιεύματα να του γράψουν? Ευτυχώς υπάρχουν και δημοσιογράφοι που πληρώνονται. Ε ρε κατάντια.....

Ανώνυμος είπε...

Αντι να απαντάτε στην...''ουσία'' του δημοσιεύματος, μιλάτε με...αερολογίες!Είναι προφανές, οτι οταν υπάρχει ''Αναγνώριση'' του δημιουργικού έργου, του Δημάρχου Σερβίων απο εφημερίδες, αυτό δεν είναι...αρεστό σε σάς κύριοι!
Ομιλείτε περί ανέμων και υδάτων!
Πέραν τούτου...ουδέν!!!
>> Σας αρέσει μόνο ο ''επικριτισμός'' και η κάθετη ''αρνητικότητα''....
Είναι σαφές, οτι ο Δήμαρχος, διατηρεί την δημοτικότητά του, σε πολύ υψηλά επίπεδα, το κύρος του αναγνωρίζεται απο όλους και εν δυνάμει...δεν εχει αντίπαλο!
Η εκτίμηση που υπάρχει στην κοινή γνώμη, είναι ο δήμαρχος ''επανεκλέγεται'' ανετα! Οι τάσεις στην πρόθεση ψήφου είναι με μεγάλο ποσοστό υπέρ του νύν δημάρχου και βέβαια, κρίνεται ο πλέον επιτυχής στο Δημαρχιακό θώκο... Και ο πλέον καταλληλότερος για αυτην την θέση! Μάλιστα, στις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, η επανεκλογή του, θεωρείται απο τους πολιτικούς παρατηρητές, ''βεβαία'' και πανηγυρική....

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε στο μπλοκ μια δημοσκόπηση για να δούμε ποια είναι η δημοτικότητα του Δημάρχου?

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτικότητα του στην κοινή γνώμη, είναι τεράστια...Εκεί μετράει η ακτινοβολία και το κύρος του και οχι σε ενα...blog(!), το οποίο είναι προφανές πως λειτουργεί και πως αντιμετωπίζει τον λαοπρόβλητο δήμαρχο της πόλης μας!

Ανώνυμος είπε...

Με 600 ευρώ το μήνα καταδέχεσαι να λες τέτοιες παπαριές ρε Μιχάλη? Ντροπή σου! Κατάντια... Αυτή είναι η νέα γενιά? Φερέφωνο του κάθε μαλ... που δεν έχει δική της άποψη?

Ανώνυμος είπε...

Aυτά τα...λές εσύ(!), για αυτό και νωρίτερα μίλησα για...αερολογίες! Είναι γεγονός, οτι εδω δεν μπορεί να γίνει...''δημοκρατικός'' διάλογος.
Προταση: Κατέβα εσυ υποψήφιος δήμαρχος, να σε υπερψηφίσουμε και να δούμε τι εργο θα κάνεις;
>>Να δούμε τις πραγματικές σου ικανότητες στο...''Διοικείν'' και κατά πόσο αξίζεις, πέρα απο ολες τις ανοησίες που εδω και μόνο...εδώ(!) λές!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. η ουσια του δημοσιευματος είναι η κοινωνικη δραση κοκολιου? μην τρελαθουμε ολοι μαζι. αμα πληρωσω και εγω θα με βαλουν και πασοκικες και νεοδημοκρατικες και κομμουνιστικες εφημεριδες. οι δημοσιογραφοι τη δουλια τους κανουν. ο κοκολιος ΔΕΝ κανει τη δικη του.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: ο κοκολιος (καλός) δήμαρχος.. χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει απο ποιά άτομα στελεχώνεται το γραφείο τύπου του κ. Δημάρχου ;

Ανώνυμος είπε...

για να τους συγχαρείς που κάνουν τόόοοοοοοσο (καλή) δουλειά? σκοτώνονται όλη μερα...

Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσίας, κύριοι,,,>> Αποδέχεσθε την αναγνώριση που δίδει το δημοσίευμα της εφημερίδος στο πρόσωπο του κ δημάρχου...>>Μια επιβεβαίωση του δημιουργικού του έργου, που εδώ και έτη ακολουθεί και συνεχίζει.>> Σας τονισθηκε οτι όποτε γινουν δημοτικες εκλογες, τις κερδιζει άνετα. Αυτο φαίνεται είναι που σας ανησυχεί και μην εχοντας επιχειρηματα, λέτε...'' άλλα τιν άλλων''!!!!

Ανώνυμος είπε...

"αποδέχεσθε"???? ποιος αποδέχτηκε ρε??? "σας τονίστθηκε"??? απο μόνο του μας τονίστηκε ρε? τι θα πει "όποτε γίνουν δημοτικές εκλογές" κυβέρνηση που πέφτει το περάσατε? τέτοια μεγαλομανία ο κοκολιός? την έχει δει καραμανλής τώρα? οι δημοτικές εκλογές είναι καθορισμένο πότε θα γίνουν ρεεεεεεεεεεεεεεε. α ρε ματσούκι που θες

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να τους πληρώνει καλά ο Κοκολιός αυτούς που αμόλυσε στο διαδίκτυο και επίσης ελπίζω να τους πληρώνει από την τσέπη του και αυτούς, αλλά και τα δημοσιεύματα. Αλήθεια το ΠΑΝ. μήπως σημαίνει Παναγιώτης (Πλιάτσιος)? Μπράβο και σε σένα λοιπόν κε δημοσιογράφε

Ανώνυμος είπε...

Οι ασυναρτησίες σας...στο έπακρο!Βγάζετε συμπεράσματα... Κύριοι(!) κατά...φαντασίαν! <>Είναι σαφές,οτιΔΕΝ έχετε επιχειρήματα και με τον τρόπο που ομιλείτε,μειώνετε και το επίπεδο του Δημοκρατικού Διαλόγου.<>Το...πάν(!) στο διάλογο, είναι οσεβασμός των εκφραζομένων απόψεων και να δυσανασχετείτε οταν εχετε αδικο! <>Ομιλείτε αδιαλείπτως περί...ανέμων και υδάτων και ΟΥΔΕΝ περιεχόμενον επι των απόψεων σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και ο λόγος ο σαφής, ο εμπεριστατωμένος, η δομημένη σκέψη, η εκπεφρασμένη αντίληψη της πραγματικότητος... άντε ρε τσομπάνη φούρκαααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε, δείτε...επιπεδο(!) άποψης!Ουτε στο...Κονγκό δεν συνανταμε τέτοιο καθυστερημενο επιπεδο...αποψης!!! Για αυτο επισημαίνω και πάλι, περιεχομενον αποψεων εκ μέρους σας...ΟΥΔΕΝ!!!!

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε τις προσωπικές σας αντεγκλίσεις να τις μεταφέρετε αλλού και όχι στο παρόν blog.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Σερβίων είναι εκλεγμένος. Δεν είναι διορισμένος. Εμείς τον βγάλαμε. Κάθε κοινωνία παίρνει αυτό που της αξίζει. Γιατί φωνάζουμε τώρα; Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει το έργο του, όποιο κι αν είναι αυτό. Θα το κρίνουμε στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς! Να τον αφήσουν..ήσυχο! Αλλά βλέπετε, ορισμένοι δεν αισθάνονται καλά, απο τις Διοικητικές ικανότητες του και για..όλα φταίει αυτός. Ενω στην κυριολεξία, αναγνωρίζουν το δημιουργικό του έργο και εκτιμούν οτι θα είναι συνεχιστής ο ίδιος και για την 4ετια 2010-14, απλά...φλυαρούν ασκόπως, περί ανέμων και υδάτων!!!

Ανώνυμος είπε...

τσομπανο-καθαρεύουσα ουστ! δε σε θέλουμε εδώ

Το Προφίλ μας