Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Η Ντόρα στο ευρωψηφοδέλτιο?

Με σημερινό δημοσίευμά της η "Ελευθεροτυπία" και ο δημοσιογράφος Φώτης Παπούλιας φέρουν την κ. Ντόρα Τσικαρδάνη να καταλαμβάνει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε μέρος του άρθρου, ενώ ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=41203292

"Με το βλέμμα στο εσωκομματικό δημοψήφισμα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν οι δύο πρώτες θέσεις στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ, οι συζητήσεις για τη στελέχωση των υπόλοιπων θέσεων έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Εκτός δραματικού απροόπτου (να μπει, δηλαδή, σφήνα τρίτο πρόσωπο που θα απειλήσει το δίδυμο Δ. Παπαδημούλη - Ν. Χουντή), η στελέχωση της ευρωλίστας επιδιώκεται να εκφράσει την ανανέωση του κόμματος(...)
Είναι επίσης πιθανές οι υποψηφιότητες του καθηγητή Γ. Γεωργάτου, της δικηγόρου από την Κοζάνη Δώρας Τσικαρδάνη, ενώ από τη Θεσαλλονίκη «παίζει» το όνομα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Φανής Γουργούρη".
Σχόλιο ai-vreS: καλή επιτυχία Ντόρα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα 'ναι μεγάλη τιμή για τα Σέρβια. Έυχομαι να καταλάβει μία απο τις δύο πρώτες θέσεις ώστε να τη δούμε Ευρωβουλευτή για το καλό του τόπου μας και της χώρας. Καλή επιτυχία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της, αυτός που θα...''γλυτώσει'' απο την έντονη κριτική της, είναι ο Δήμαρχος Σερβίων... >. Kαλη επιτυχία της ευχόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Kali epityxia!!!!!!!!!ante kai perissoteres gynaikew stis theseis lipsis apofaseon! kales oi Vryxeles, agapiti Dora den tha plixeis...

Το Προφίλ μας