Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ο Υπουργός πιάστηκε στα ...πράσα

Από το pressmme http://pressmme.blogspot.com/2009/02/blog-post_6693.html

Ενοχλήθηκε ο υπουργός. Ο κορυφαίος υπουργός. Ενοχλήθηκε και άρχισε τα τηλέφωνα. "Που να τηλεφωνήσω για να τους σταματήσω;" είπε. Και άρχισε τα τηλέφωνα σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ στα οποία εργάζονται bloggers δημοσιογράφοι. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Ούτε βέβαια την διέψευσε ο ίδιος. Του άρεσε η παντρεμένη στην Κυψέλη. Του άρεσε, αλλά επειδή πίνει πολύ, κοιμήθηκε δυο-τρείς ώρες παραπάνω. Έχει ξεφύγει. Το αλκοόλ τον έχει καταστρέψει. Μετά τις 5 το απόγευμα δεν μπορεί ούτε να περπατήσει. Πήγε στο σπίτι της (μην φαντασθείτε τίποτα σπουδαίο, γύρω στα 45 και πολύ μέτρια σε όλα ήταν η κυρία) και παρ'ολίγο να έχουμε νέες τραγωδίες όπως με τον μακαρίτη τον Γ. Βαρθολομαίο. Ο υπουργός έφαγε πολύ ξύλο. Τον σήκωσε από το κρεββάτι ο σύζυγος της παντρεμένης κυρίας και τον άρχισε στις... γρήγορες. Του έσπασαν δυο δόντια. Ήταν Τρίτη βράδυ και νοσηλεύτηκε στα γρήγορα σε ιδιωτική κλινική φίλου του στο Περιστέρι. Έβαλε θήκες και άλλαξε τα δυο μπροστινά δόντια του. Η (άλλη) γκόμενά του στο υπουργείο τον περίμενε και δεν ήξερε τι να πει το επόμενο πρωί. Την ενημέρωσε μόλις ξύπνησε. Μια δήλωση όλη κι όλη αυτές τις ημέρες που γίνεται χαμός. Μια δήλωση και αυτή από μακριά. Η κάμερα ακόμα δεν πρέπει να πλησιάζει πολύ κοντά. Εν τω μεταξύ, δυο άνδρες της προσωπικής του Ασφάλειας έκαναν τα δέοντα. Τους κόστισε λίγο... παραπάνω αλλά ο σύζυγος δεν θα μιλήσει. Δυστυχία σε όλο της το μεγαλείο...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti leei re????

Ανώνυμος είπε...

καλα αμα πηδαει και αυτος ολοι εχουμε ελπιδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ειναι η "Δεξιά του Κυρίου" το ανώτερο στάδιο της υποκρισίας. Ο λεγάμενος υπουργός σίγουρα εμπνέεται απο τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη (πατρίς, θρησκεία, οικογένεια) κάνει κυρύγματα ηθικής και σίγουρα θα έχει Πνευματικό στο Αγιο Όρος.
Α ρε βοιδόπουτσα που τους χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι αν δε γαμάει κανείς στα νιάτα του υφίσταται τέτοιες ξεφτίλες στα γεράματά του. Η ιδεολογία "Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών, άνευ Βουλής και Εκλογών" μας τελείωσε. Ας το καταλάβουν και ας αποσυρθούν!

Το Προφίλ μας