Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στα Σέρβια

(κάντε κλικ για μεγαλύτερη ευκρίνεια)



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι το καλυτερο πρόγραμμα Αποκριατικων εκδηλώσεων του δημου Σερβιων, τα τελευταία χρόνια...Είναι ετσι ο προγραμματισμός, ωστε σε ολα τα Δημοτικά Διαμερίσματα να υπάρχει κέφι, χορός και η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη.
Ο Δήμαρχος πάντοτε ενδιαφερεται για την επιτυχία των εκδηλώσεων αυτων και βέβαια, ο κοσμος χαίρεται με την αψογη οργανωση των εκδηλωσεων αυτων.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο..... εφυγε ο ενας Μ και ανελαβε η αλλη Μ την προσωπικη διαφημηση του δημαρχου.
μερικες ερωτησεις εχω μονο:
1. τη συνδεση στο ιντερνετ στο σπιτι την ειχες η την εβαλες τωρα για να απαντας στο αιβρες;
2. το καλυτερο προγραμμα εκτιμας οτι ειναι εσυ προσωπικα η ρωτησες και κανεναν αλλον να σου πει τη γνωμη του;
3. ο προγραμματισμος συντελει στη συμμετοχη του κοσμου; δηλαδη καλος προγραμματισμος = μεγαλη συμμετοχη του κοσμου; αν ηταν κακος προγραμματισμος δηλαδη ο κοσμος δε θα γιορταζε φετος τις αποκριες;
4. ο κοσμος χαιρεται με την αψογη οργανωση: δλδ ηρθαν στο δημαρχειο και σου ειπαν εσενα χαιρομαστε που υπαρχει αψογη οργανωση;
σε λιγο θα μας πεις οτι προσωπικα ο δημαρχος οργανωσε την αποκρια και οτι προσωπικα ο δημαρχος οργανωσε και τους φανους.
μηπως εφτιαξε και τον κοσμο σε 6 μερες και τον ειχαμε παρεξηγησει;

Ανώνυμος είπε...

ne re paidia, afoy kala ta grafei to koritsi. den sas aresei etsi opos ta leei. milaei sosta.oi fetines apokries tha ine oi kalyteres, den tha mporesoyme na koimithoyme.

Ανώνυμος είπε...

Όσο ήταν ο Μπουχουράς πρόεδρος γινόταν πραγματικά άψογα οργανωμένες απόκριες. Φέτος έχετε μπλέξει τα μπούτια σας με την οργάνωση.

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε τα σχόλια να έχουν σχέση με τις αναρτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Aporo o Aivres giati diagrafei sholia, toso grigora, les kai toys tsimpise melissa;
To sholio poy leei goa ton Mpoyhoyra, giati den to diagrapsate; ehei shesi aytos me tis apokries fetos; Den ine aheto me tin anartisi; Apantiste.

ai-vreS είπε...

Υπάρχουν σχόλια σε πολλές αναρτήσεις που είναι άσχετα με τα θέματα που παρουσιάζονται. Κάποια από αυτά προάγουν τη συζήτηση. Άλλα είναι υβριστικά και διαγράφονται άμεσα. Κάποια είναι αρνητικά προς εμάς, άλλα σχόλια είναι αρνητικά προς διάφορα πρόσωπα. Αν δεν ξεπερνούν τα όρια της κοσμιότητας τα αφήνουμε. Σε κάποιους διαλόγους μεταξύ δύο χρηστών επεμβαίνουμε με παραίνεση και παρατήρηση και η διαφωνία σταματά. Σε περίπτωση που οι χρήστες ξεπεράσουν τα όρια επεμβαίνουμε με διαγραφή.

Επίσης, το ai-vreS δεν αποτελείται από ένα άτομο, αλλά από συντακτική ομάδα η οποία συμφωνεί και διαφωνεί, ωστόσο, πάντα μέσα από διάλογο λύνει τα όποια θέματα προκύψουν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Αν έχετε κάποιο μήνυμα προς τη συντακτική ομάδα του ai-vreS παρακαλούμε στείλτε το με e-mail. Θεωρούμε ότι προσωπικές διαφορές ή διάφορα μηνύματα προς εμάς δεν ανήκουν στα σχόλια των αναρτήσεων.

Το Προφίλ μας