Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μ. Στεργίου: κλείσιμο Εμπορικής το δώρο για την 20χρονη κερδοφορία

Τελικά η Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας, μετά την εν κρυπτώ απόφασή της να κλείσει το κατάστημά της στο Βελβεντό, δεν έλαβε υπόψη όλα τα επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν στις 17/2/2009 στο τραπέζι του διαλόγου με τον Δήμο και τους παραγωγικούς φορείς του Βελβεντού, παρουσία των βουλευτών Νίκου Τσιαρτσιώνη και Αλέκου Αθανασιάδη και παρά την τηλεφωνική παρέμβαση του Υφυπουργού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου και του βουλευτή κ Παπακωνσταντίνου. Επίσης δεν έλαβε υπόψη το υπόμνημα που έστειλε ο Δήμος μετά την σύσκεψη και στο οποίο αναπτύχθηκε μια σοβαρή επιχειρηματολογία για την παραμονή του καταστήματος στο Βελβεντό.
Έτσι την Παρασκευή 27/2/2009 το κατάστημα κλείνει οριστικά και είναι το δώρο των γενεθλίων της Τράπεζας για τα 20 χρόνια κερδοφόρου λειτουργίας στην κοινωνία του Βελβεντού, από την οποία τόσο στηρίχτηκε. Θαυμάζουμε όλοι μας τη «δημοκρατία» του ιδιωτικού κεφαλαίου σε όλο της το μεγαλείο από μια Τράπεζα που εδώ και ένα αιώνα ( από το 1909 ) κράτησε το δημόσιο και λαϊκό χαρακτήρα της, αλλά σήμερα αλλάζει εντελώς πρόσωπο εξωθώντας τους πολίτες του Βελβεντού και πελάτες της σε μια μεγάλη ταλαιπωρία.
Εκ μέρους του Δήμου και εξ ονόματος ολόκληρης της κοινωνίας του Βελβεντού καταδικάζουμε την απόφαση της Διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας, αφού αδιαφορεί εντελώς για την εξυπηρέτηση ενός Δήμου.
Μετά απ΄ αυτά, εκ μέρους του Δήμου και των παραγωγικών φορέων του Βελβεντού συντονίζουμε τις προσπάθειές μας για την έλευση μιας δεύτερης τράπεζας στο Βελβεντό, (πέραν της Αγροτικής που λειτουργεί και μας εξυπηρετεί εδώ και 25 χρόνια).


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην κλείσει η εμπορική τράπεζα στο βελβεντό ? Είχε κέρδη ? Προφανώς όχι.Απλώς "εργάζονται" μερικοί κάτοικοι του Βελβεντού διορισμένοι κάποτε ολοι με ρουσφέτια.

Το Προφίλ μας