Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Εδώ παπάς, εκεί παπάς που είναι η Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΤΕ;

Φίλος του blog μας έστειλε το ακόλουθο κείμενο.

Την Παρασκευή όλοι ζήσαμε, ακούσαμε, πληροφορηθήκαμε στιγμές απείρου κάλλους που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Η Γ.Σ Μετόχων του ΟΤΕ μεταφερόταν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, ώσπου μάθαμε από τα ΜΜΕ πως έγινε τελικά στο αρχικό σημείο που είχε οριστεί παρ΄ όλες τις ανακοινώσεις για μεταφορά της σε διπλανό, επίσης κεντρικό. Μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης του τόπου από τον Καραμανλή μόνο ο ΟΤΕ πλήρωσε τη νύφη!!! Δεν κατάφεραν να ξεπουλήσουν τα Λιμάνια στους Κινέζους, την Ολυμπιακή στους Άραβες από το Κατάρ παρ όλη τη συμφωνία του καταλληλότερου, τα ΕΛΤΑ στον κανέναν, τον ΟΣΕ στον οποιονδήποτε!!! Ο ΟΤΕ ξεπουλήθηκε, το μάνατζμεντ εκχωρήθηκε, ο Γερμανός αγοράστηκε, τα καταστήματα του ΟΤΕ κλείνουν και οι εργαζόμενοι περιμένουν την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων. Ξεπουλήθηκε μια εταιρία που είχε 2 εκ ευρώ την ημέρα κερδοφορία!!! Χρήματα που θα μπορούσαν να γίνουν σχολεία, νοσοκομεία και ό,τι άλλο!!! Αγοράστηκε μια εταιρεία που μείωσε την κερδοφορία της 70%!!! Και τώρα κλείνουν τα μαγαζιά του ΟΤΕ για να μεταφερθεί η πελατεία στους ¨γερμανούς¨, για να φανεί ότι τελικά άξιζε τον κόπο η αγορά…
Στην περιοχή μας έκλεισαν τα καταστήματα των Σερβίων και της Σιάτιστας, γιατί ήταν κερδοφόρα και δε δούλευαν αρκετά οι συνέταιροι ¨αυστριακοί¨. Ποιος αναρωτήθηκε, όχι για τους εργαζόμενους, αλλά για τους πολίτες των περιοχών, με ποιόν τρόπο θα εξυπηρετηθούν; Κανείς!!! Τα κτήρια που στεγάζονται τα καταστήματα του ΟΤΕ είναι ιδιόκτητα σε όλη τη χώρα, άρα δε μειώθηκαν τα έξοδα. Μας κοροϊδεύουν νομίζοντας πως είμαστε ιθαγενείς. Οι πολίτες του νομού Κοζάνης, της περιοχής των Σερβίων και της Σιάτιστας θα γυρίσουν την πλάτη στην πιο κερδοφόρα ελληνική εταιρεία. Το κρίμα στο λαιμό αυτών που αποφάσισαν!!!
Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι θα ¨πάρει¨ πίσω τον ΟΤΕ. Σε 2-3 μήνες που θα γίνει πρωθυπουργός θα κριθεί και αυτός. Το ΠΑΣΟΚ το 93 και άδεια στην CosmoOTE έδωσε σε πείσμα του Μητσοτάκη, και τα αστικά λεωφορεία της Αθήνας πήρε πίσω. Θα κριθεί λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου.
Ο ΟΤΕ είναι ένας οργανισμός υψίστης εθνικής ασφάλειας, διαμέσω του ΟΤΕ περνούν όλα τα τηλεπικοινωνιακά κυκλώματα του Ελληνικού Στρατού και αυτά εκχωρήθηκαν στο Γερμανικό κράτος… Ο ΟΤΕ ήταν εργαλείο πίεσης οικονομικής και πολιτικής στις χώρες των Βαλκανίων λόγω των εταιρειών που εξαγόρασε στην περιοχή και αυτά εκχωρήθηκαν στο γερμανικό κράτος…
Όλοι έχουμε και γνώση και κρίση. Όλοι έχουμε ελπίδα και προσμονή. Η σελίδα πρέπει να γυρίσει, να φύγουμε από το τέλμα και το βούρκο που μας έχουν ρίξει.
Γιώργος Α. Παπαμάρκου
Υ.Γ. Μετά την πρόταση της MIG για την Ολυμπιακή στο βάθος βλέπω Λουφτχάνσα!!! Το έργο το έχουμε ξαναδεί…






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, που δεν σε ξέρω, σε παραπέμπω σε μια παλιότερη ανάρτηση της 7ης Ιανουαρίου 2009, σε ένα Δελτίο Τύπου του Δήμου Βελβεντού για το κλείσιμο του καταστήματος του ΟΤΕ στα Σέρβια. Εκεί θα δεις και τον σχετικό σχολιασμό.

Το Προφίλ μας