Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ο νομικός σύμβουλος της περιφέρειας απάλλαξε τον δήμαρχο

Έγινε τελικά σήμερα η δίκη του δημάρχου, αφού είχε αναβληθεί χθες για λόγους συνωστισμού στο πινάκιο. Ο νομικός σύμβουλος της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Κων/νος Τζιούτζιας, απάλλαξε το δήμαρχο από το κατηγορητήριο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι οτι Αθωώθηκε και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Ακόμα και οι Μπάκανος-Τσικαρδάνης αναγνωρισαν οτι οι κατηγοριες δεν υφιστανται και περισσοτερο επικριτικος ηταν ο Κωνσταντοπουλος.
Το αποτελεσμα αποτελει δικαιωση για τον δημαρχο Σερβιων, που γνωριζε για το μάταιο εκεινων, που αδικα τον κατηγορησαν...

Ανώνυμος είπε...

διορθωση, κα Τσικαρδανη

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ. ΤΙ; ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ; ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

τσ γάτας ο κουσιός φτάν' μέχρι τα κεραμίδια

Ανώνυμος είπε...

To να μιλάμε με υποθετολογία, δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα. Το αποτέλεσμα ειναι οτι αθωώθηκε ο ανθρωπος και ας ηρεμήσει λιγο. Τόση κριτική που δεχτηκε, ουτε στην ζωη του, δεν το φανταζόταν.
Η Ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθει και ολοι εχουν εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της. Απο εκει και πέρα, ολα τα άλλα ειναι για να περνά η ωρα...

Ανώνυμος είπε...

Πώς χρησιμοποιείς ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ το: "ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ"; Εγώ ΔΕΝ έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της φίλε. "Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει" είναι και το απέδειξαν πολλές φορές οι ..αξιότιμοι δικαστές. Ρε ούστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι αφελείς σκέψεις είναι αυτές; "όλοι έχουν εμπιστοσύνη στην ελλ. δικαιοσύνη" Οι δικαστές έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι. Και πουλιούνται, και αγοράζονται, και δωροδοκούνται, και λαδώνονται, και υπακούν στις εντολές των πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

Οταν λές ΔΕΝ εχεις εμπιστοσύνη τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σημαίνει οτι ΔΕΝ εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Σημαίνει οτι δεν εμπιστεύεσαι το ενστικτο σου για οτι συμβαίνει γύρω σου και τα βλέπεις ολα...αμήχανα!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα τι πρωτογονος συλλογισμος ειναι αυτος; δεν εχω εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη = δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. που κολλαει το ενα με το αλλο; ακριβως επειδη εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου και στην κριση που εχω και κρινω τα πραγματα κρινω και οτι συμβαινει γυρω μου. λεμε λοιπον οτι δεν εμπιστευομαστε τους δικαστες που λαδωνονται και απαλλασσουν ενοχους. δεν εμπιστευομαστε τον δικηγορο που ειναι ταυτοχρονα και δικηγορος του περιφερειαρχη. πρωτη φορα τ' ακους εσυ οτι οι δικαστες πληρωνονται; μηπως εσυ λογω αμηχανιας επιτιθεσαι επι προσωπικου σε οποιον εκφρασει αλλη αποψη απο τη δικη σου;

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE ME EKINI TIN SYNENTEYXI TOY DIMARHOY, POY LEGATE, AIVRES, THA TIN KANETE;

ai-vreS είπε...

Φίλε μας
έχουμε επικοινωνήσει με το δήμαρχο και περιμένουμε να μας απαντήσει. Ευχαρίστως θα φιλοξενήσουμε τις απόψεις του δημάρχου. Αν έχεις ερωτήσεις που θα ήθελες να υποβληθούν θα θέλαμε να τις ακούσουμε. Αν θέλεις μπορείς να τις γράψεις εδώ σαν σχόλιο ή να μας τις στείλεις με e-mail στη διεύθυνση serviakoz@gmail.com ή να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά.

Το Προφίλ μας