Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Γιάννης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Βαβλίαρας: «Ο ΧΥΤΑ αμιάντου στο Ζιδάνι πρέπει να αποτραπεί». Δείτε τη συζήτηση τώρα στο kozani.tv

Όλες τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της ενδεχόμενης δημιουργίας ΧΥΤΑ αμιάντου στο Ζιδάνι

στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης  με τα μέλη της οργάνωσης πολιτών του «αντι ΧΥΤΑΜ» Γιάννη Γιαννακόπουλου και Δημήτρη Βαβλίαρα.

  

https://kozani.tv

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι κατά και το παλεύουν και άλλοι λένε ότι είναι κατά αλλά είναι κατά και με αυτούς που είναι κατά

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsit.gr/kosmos/aystria-diadiktyako-kentro-anaforas-epitheseon-kata-dimosiografon-me-tin-eykairia-tis-pagkosmias-imeras-eleytherias-tou-typou/3276451/

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οποίος θέλει χυτά αμιάντου να τον κάνει στην αυλή του. Ελευθερίου ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μα αφού είναι κατά του ΧΥΤΑ. Υπάρχει κάποια δήλωση του που να λέει είμαι υπέρ του ΧΥΤΑ; Υπάρχει δήλωση του που να λέει ας ακούσουμε πρώτα τι μας προτείνουν ως ανταποδοτικά; Υπάρχει δήλωση του που να λέει δεν μπορούμε να λέμε σε όλα όχι; Υπάρχει δήλωση του που να λέει να έρθει ο αμίαντος στον τόπο που γεννήθηκε;

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα θα γίνουν επιτροπές αγώνα σε κάθε χωριό. Θα οργανωθεί μία πρωτοβουλία πολιτών με συντονιστικό. Τότε, δεν θα εκφέρουμε μόνο προσωπικές απόψεις, αλλά θα μιλάμε πια ως συλλογικότητα. Όταν θα έρθει αυτή η ώρα (και σύντομα) τότε θα μετρηθούμε. Θα δούμε λοιπόν πόσοι θα μαζευτούμε.

Οι Σερβιώτες οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φανερά. Αναμένω λοιπόν μαζικότητα και αποφασιστικότητα. Είμαστε το πολυπληθέστερο διαμέρισμα του Δήμου και αναμένω και την μεγαλύτερη συμμετοχή.


Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ένας μαραθώνιος και απαιτείται αντοχή. Η κινηματική δράση έχει κόστος, δεν ωραιοποιώ τίποτα. Έχουμε ισχυρούς εχθρούς αλλά να ξέρετε, ότι έχουμε και ισχυρούς φίλους. Θα έχουμε δίπλα μας και άλλες συλλογικότητες, ελληνικές και διεθνείς περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιστήμονες, καλλιτέχνες, διανοούμενους και το δίκιο με το μέρος μας.

Μην φοβηθείτε τίποτα και κανέναν.

Αυτοί που αφελώς πιστεύουν ότι θα μείνουν ατσαλάκωτοι αν δεν ανακατευτούν, να είστε βέβαιοι, είναι αυτοί που θα τσαλακωθούν περισσότερο. «Δεν συμμετέχω» σημαίνει είμαι υπέρ του ΧΥΤΑΜ. Ας μην έχουν αυταπάτες οι όποιοι βολεψάκηδες που θα κάνουν το κορόιδο. «Είμαι κατά του ΧΥΤΑΜ, αλλά δεν συμμετέχω», είναι εξαπάτηση.

Τα Σέρβια είναι μια επαναστατική πόλη με παράδοση αντίστασης. Σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες. Δεν θα ντροπιάσουμε τα πεθαμένα μας. Είναι θέμα τιμής. Διότι, «τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας». Αυτό το χώμα λοιπόν, δεν ανήκει μόνο σ’εμάς, ανήκει και στους νεκρούς μας.

Κι αυτοί θα αγωνιστούν μέσα από εμάς.

Όταν σημάνουν οι καμπάνες λοιπόν και, θα είναι τόσο δυνατά που δεν θα μπορεί να πει κανείς ότι δεν τις άκουσε, τότε, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν ψάχνουμε κορόιδα, αλλά ούτε είμαστε και κορόιδα. Το φίδι δεν θα το βγάλει κάποιος άλλος από την τρύπα. Θα το βγάλουμε όλοι εμείς. ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Είναι μια καλή ευκαιρία να αγαπηθούμε περισσότερο. Δεν θα μετρήσω αυτούς που θα έχω δίπλα μου. Θα μετρήσω αυτούς που ΔΕΝ θα έχω δίπλα μου.

Αυτή η υπόθεση θα αναδείξει χαμένους και κερδισμένους. Επιλέξτε εσείς σε ποια πλευρά της ιστορίας θα θέλετε να είστε.

Οι λαϊκοί αγώνες κερδίζονται όταν

α) είναι υπερκομματικοί
β) έχουν μαζικότητα και,
γ) έχουν διάρκεια.


Καλόν αγώνα και καλό κουράγιο.


Α. Τσιφτσιάν

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθήστε την διαφορετική στάση του φροντιστή δημάρχου στα τρία ζητήματα ΧΥΤΑΜ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ και θα καταλάβατε με ποιον έχετε να κάνετε

Ανώνυμος είπε...

Οχι Τσιφτσιάν εγώ δεν θα είμαι μαζί σου, αν δεν παραδεχτείς ότι και ο Δήμαρχος είναι κατά του ΧΥΤΑ.
Δεν με ενδιαφέρει που θα με κατατάξεις.

Το Προφίλ μας