Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ο Δήμος Σερβίων αποκτά το λογότυπό του

Τη δημιουργία του λογότυπου του Νέου Δήμου Σερβίων ενέκρινε χθες Τρίτη 11 Μαΐου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων. Χαρακτηριστικό του η κυρτή γέφυρα, η οποία ως στοιχείο σηματοδοτεί τη σύνδεση των Σερβίων με την ευρύτερη περιοχή.

Το λογότυπο του Νέου Δήμου είναι απλό, σύγχρονο και συμβολίζει την ενότητα, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη. Αποτελείται από δυο γραφικές αποτυπώσεις οι οποίες διακρίνονται από την ίδια σχεδιαστική σημειολογία και διέπονται από τις ίδιες οπτικές συμβάσεις.

Η πρώτη αποτύπωση αποτελεί την ταυτότητα του Δήμου Σερβίων ως διοικητική οντότητα. Αποτελεί την «ταυτότητα- υπογραφή» του Δήμου και χρησιμοποιείται στη σήμανση, στην επιστολογραφία, υπογράφοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών του Δήμου.

Η δεύτερη γραφική αποτύπωση αποτελεί την «ταυτότητα προορισμού». Μέσα από τους 4 άξονες: «ΦΥΣΗ & ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ», ο Δήμος Σερβίων αναπτύσσει την εικόνα και την επικοινωνία του, ως προορισμός με συγκεκριμένη προσφορά σε συγκεκριμένη τυπολογία επισκεπτών. Για κάθε άξονα έχει σχεδιαστεί ένα διακριτό εικονοσύμβολο, ώστε να γίνει πιο εύκολη και αναγνωρίσιμη η επικοινωνία της εικόνας του προορισμού.

Το λογότυπο του Νέου Δήμου Σερβίων σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή η οποία ανοίγει δρόμους ανάπτυξης ενώνοντας την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά του τόπου μας.


 

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιες ήταν που προτασεις που κατατεθηκαν
Ποιοι εκαναν την αξιολογηση
Πως εγινε ο διαγωνισμος
Υπηρξε πρωτη και δευτερη αξιολογηση
Οι πολιτες είχαν λογο. Συνηθως παρουσιαζονται και επιλεγονται απο τους πολιτες οι τρεις καλυτερες
Ποιος τελικα πηρε τη δουλεια και πως
.....μεγαλο εργο αναπτυξιακο φαραωνικο

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το δεύτερο λογοτυπο;
Και μια παρατήρηση. Φέρνει σε λογότυπο της κωμόπολης των Σερβίων και όχι του δήμου. Η περιοχή Λιβαδερού και Καμβουνίων δεν υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή έγινε αξιοκρατικά. Επέλεγει το καλύτερο και η επιτροπή αξιολόγησης της δημοτικής αρχής, κατέληξε σε αυτό που βλέπεται. Είναι πολύ έξυπνο λογότυπο, συμβολίζει την πρόοδο και ευημερία του Δήμου Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Η ταυτότητα του λογοτύπου και οι συνειρμοί που δημιουργεί στους πολίτες. Καλά ποιος έχει γράψει όλες αυτές τις ηλιθιότητες ?

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από ένα χρόνο πριν ο Ελευθερίου είχε μιλήσει για το νέο έτοιμο λογότυπο. Η Θεσσαλονίκη μιλησε. ουτε επιτροπή υπάρχει ούτε τίποτα άλλωστε ποτέ δεν παρουσιάστηκαν λογότυπα στους πολίτες να πουν την γνώμη τους. Τι επιτροπή; Ποιος δηλαδή στην δημοτική αρχή έχει γνώσεις μάρκετινγκ, σχεδιασμού, επικοινωνίας, αισθητική; Καθόλου δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά όμως. Το μόνο ενδιαφέρον είναι ότι οι περιοχές Λιβαδερού και Καμβουνίων αποδεικνύεται και πάλι ότι δεν υπάρχουν καν στο μυαλό της δημοτικής αρχης

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο επίτευγμα του Ελευθερίου! Δοξάστε τον! Κατάφερε να δει γέφυρα σε μια απλή καμπύλη!

Ανώνυμος είπε...

"συμβολίζει την ενότητα, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη" χαχαχαχαχα ποια ενότητα; που του έφυγαν δύο σύμβουλοι κι έμεινε με 7; ποιο σεβασμό; στους υπαλλήλους που χωρίς ΕΔΕ διέταξε στέρηση μισθού για 3 μήνες; στους δημότες που ρωτάει άμα μας ψήφισε αυτός ή όχι; ποια δικαιοσύνη; που έβριζε πολίτες στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να είναι παρόντες; Ότι να 'ναι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς αξιοκρατικά; Έκανε διαβούλευση; Ποια είναι η επιτροπή αξιολόγησης; Μυστική είναι; Πού είναι η εξυπνάδα; Ποια πρόοδο και ποια ευημερία; Η πόλη των Σερβίων συρρικνώθηκε έγινε χωριό και τα χωριά από γύρω βρίζουν τα Σέρβια. Ούτε τα βασικά δεν υπάρχουν, ούτε νερό, ούτε δρόμοι, ούτε κανάλια στην τηλεόραση, ούτε τίποτα, ποια ευημερία;

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτες μεγαλοστομίες και κενότητα περιεχομένου!
δηλαδή ρε ΕΠΣΙΤΗΜΟΝΕΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ; ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΡΑΜΜΗ; ΡΕ ΤΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ !

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τίποτα δεν σας αρέσει. Μόνο να γκρινιάζετε ξέρετε. Είπαμε, το λογότυπο αξιολογήθηκε από την επιστημονική επιτροπή και η οποία κατέληξε στην σχετική επιλογή. Αποδεχθείτε λοιπόν την επιλογή που έγινε και δείξτε την εκτίμηση σας προς την δημοτική αρχή, που διοικεί σωστά, για την πρόοδο του τόπου μας...

Ανώνυμος είπε...

Με τον γιατρό είχαμε τα καραβάκια με γυάλινο πάτο και τα αεροπλάνα στην λίμνη. Με αυτόν έχουμε μια λέξη με έντονα γράμματα και μια καμπύλη που συμβολίζει σεβασμό δικαιοσύνη τον δήμο την ενότητα. Κιτσαρα προσφέρεις πιο πολύ γέλιο από τον γιατρό! Το μόνο που με φοβίζει για σενα είναι ότι τα πιστευεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο. Δηλαδή πρόσκληση ενδιαφέροντος, συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης η οποία θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου κλπ.
Ο φίλος πρότεινε, η δημοτική αρχή το αποδέχτηκε, η αντιπολίτευση καταψήφισε αλλά λόγω της περασμένης ώρας (πέντε το πρωί) πολλοί σύμβουλοι έλλειπαν. Τελικά η πρόταση πέραση με ψήφους 7-7 και εγκρίθηκε με την διπλή ψήφου του προέδρου.
Αν το θέμα συζητιόταν έγκαιρα δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΎΡΙΕ /ΚΥΡΙΑ 9.51 ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ; ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ-ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΛΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ (ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ) του Δήμου Κοζάνης https://cityofkozani.gov.gr/prokeryxeis-diagonismoi/-/asset_publisher/gBcSQiPMUgkA/content/anoikte-prosklese-ekdelose-endiapherontos-gia-ten-katathese-protaseon-schetika-me-te-demiourgia-delotikou-sematos-logotypou-tou-demou-kozanes?redirect=https%3A%2F%2Fcityofkozani.gov.gr%2Fprokeryxeis-diagonismoi%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3D_118_INSTANCE_0baeZxANPPJs__column-2%26p_p_col_count%3D1%26_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_cur%3D48%26_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_keywords%3D%26_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_advancedSearch%3Dfalse%26_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_delta%3D20%26p_r_p_564233524_resetCur%3Dfalse%26_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_andOperator%3Dtrue

ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ο ίδιος γραφίστας είχε αναλάβει και την προεκλογική εκστρατεία του Κιτσάρα και φυσικά φημίζετε ότι του προσέφερε τις υπηρεσίες δωρεάν μιας και το κόστος εκτύπωσης των ενημερωτικών φυλλαδίων ήταν προσφορά από συμπολίτη μας επιχειρηματία, στενού φίλου και πρώην μαθητού του Κιτσάρα. Τώρα με την δημιουργία λογοτύπου ήρθε η ώρα να αποζημιωθεί ο γραφίστας. Γίνετε? Ναι γίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα Ποια πρόοδο και ευημερία στα Σέρβια μωρε, που θυμίζει χωριο του Τέξας το 1450 που το μόνο που έβλεπες ήταν μπάλες άχυρου να κυκλοφορούν και καροδρομους. Ευτυχώς τότε είχαν άλογα με πέταλα και δεν χαλούσαν τα αμορτισέρ.
Πανάθεμα σε σατανά, με έκανες και γέλασα.

Ανώνυμος είπε...

Αξιολογήθηκε σε λέει αφού. Από την επιστημονική επιτροπή που δεν την ξέρει κανένας που δεν την είδε κανένας. Και να δείξετε την εκτίμησή σας στην δημοτική αρχή που βρίζει πολίτες στο δημοτικό συμβύλιο μόνο και μονο επειδή διαφωνούν! Διοικεί σωστά η δημοτική αρχή σε λέει. Χωρίς ΕΔΕ τιμωρεί τον υπάλληλο με στέρηση μισθού 3 μηνών γιατί μπορείς να ζήσεις χωρίς λεφτά για 3 μήνες εδώ ο άλλος έζησε 1 χρόνο με έσοδο 366 ευρώ δεν μπορείς εσύ να ζήσεις 3 μήνες;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:51

Μας λες ψέματα συνειδητά για να καλύψεις τον δήμαρχο σου. Ούτε επιτροπή υπήρξε, ούτε αξιολόγηση έγινε.
Άλλωστε στην συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αυτό φάνηκε περίτρανα. Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος στην καθιέρωση νέου λογότυπου, δηλαδή πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης, αξιολόγηση των προτάσεων εκ μέρους της επιτροπής και εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο, απόφαση δημοτικού συμβουλίου, έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες κεντρικά κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε.
Αυτό που έγινε είναι ότι ο κολλητός μας τράβηξε μια γραμμή καμπύλη, έβαλε και το όνομα του δήμου και αυτό το είπε λογότυπο. Κι εγώ είμαι αστροναύτης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ , ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ! ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΡΒΙΑ!!!!!
ΕΠΣΙΗΣ ΕΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από την ανωνυμία ο καθένας λέει ότι του κατέβει!!!! Με όνομα να σας δω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι το λογότυπο α) είναι άθλιο β) αγνοεί Λιβαδερό Καμβούνια γ) δεν προκηρύχθηκε διαδικασία όπως έκανε ο δήμος Κοζάνης. Εσύ 1318 μπορείς να απαντήσεις επώνυμα η και σαν θεσμικός εάν εισαι

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ "Χαρακτηριστικό του η κυρτή γέφυρα, η οποία ως στοιχείο
σηματοδοτεί τη σύνδεση των Σερβίων με την ευρύτερη περιοχή" .ΔΙΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝη γέφυρα δεν ενώνει τον δήμο Σερβίων με την καλύτερη χανη αλλά το νότιο δήμο με τα Σέρβια!

Ανώνυμος είπε...

προτείνω αυτά:
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ (

από κάτω μπορείτε να γράψετε ακριβώς τα ίδια με το δελτίο τύπου του δήμου

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Σερβίων είναι τα Σέρβια πάει τελείωσε. Οι υπόλοιποι ας ψοφήσουμε. Δεν τους νοιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το παράξενο 16.00 !!! Τα πράγματα είναι απλά,το είχε πεί προεκλογικά οτι τα Σέρβια θέλουν το δικό τους Δήμαρχο και αυτό εφαρμόζει. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί συμβουλοί του ορεινού όγκου που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν τι κάνουν; Στρογγυλοκάθησαν στην καρέκλα τις αντιδημαρχίας και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει μόνο να πέφτει ο μισθός;

Το Προφίλ μας