Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Συνέντευξη Ρίτσας Σπυρίδου στο Κεντρικό Δελτίο του FLASH TV

15 σχόλια:

κάτοικος Καμβουνίων είπε...

Μπράβο στην Σπυρίδου που ανοιχτά κάνει την τοποθέτηση ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑΜ!!! Όχι σαν το Δήμαρχο και την παρέα του (τρεις και ο κούκος έμειναν) που μασά τα λόγια του. Επίσης θέλω να δω την επίσημη τοποθέτηση τόσο του Αντιδημάρχου Καμβουνίων κ Αγοραστού όσο και του Δημοτικού Συμβούλου κ Βητόπουλου σχετικά με τα αν είναι ΥΠΕΡ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΑΜ. Είναι από την περιοχή των Καμβουνίων και θέλουμε επίσημη τοποθέτηση και όχι λόγια του αέρα...να δούμε μελέτες κτλ. Ένα ΝΑΙ Ή ΟΧΙ!!! Να δούμε άμα οι ψήφοι μας πήγαν χαμένες!!! Εδώ και τώρα τοποθετειθείτε επισήμως κκ Αγοραστέ και Βητόπουλε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευπρεπιστείτε επιτέλους για να σας δούμε στο πρόσωπο εσένα και τον Ελευθερίου !

Ανώνυμος είπε...

Ο Βητοπουλος και ο Αγοραστος πρέπει πρώτα να δούνε της μελέτες και μετά να τοποθετηθούν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ωραίο ανέκδοτο 13.35 χαχαχα, αυτό ειναι που λένε τρείς λαλούν <<< Κιτσάρας,Αρχοντας,και πιτσαδόρος <<< και δυό χορεύουν <<< Αγοραστός και Βητόπουλος.... Ξαναψηφίστε τους και πάλι, τέτοια φουρφούρια χρειάζετε ο δήμος...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Σπυρίδου. Πάντα ντόμπρα και ίσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε γαμώτο Βητόπουλος και Αγοραστός δεν έχουν εγωισμό, προσωοπικότητσ και αξιοπρέπεια;Δεν έχουν άποψη για τον τόπο τους,για το σπίτι τους,για τους συγγενείς τους,για τους φίλους τους;Όλοι αυτοί είναι που θα την πληρώσουν και πολλοί άλλοι με τον ΧΥΤΑΜ και σιωπούν;Όπως και νάχει όμως με την σειρά ξιούντε τα γουμάρια.

Ανώνυμος είπε...

Θα τους εξηγήσει τις μελέτες ο πολύξερος αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως δεν την βγάλαμε δήμαρχο.Αλλά τέτοιοι είμαστε μες στην κακομοιριά μας. Ντε και καλά δήμαρχο από τα Σερβια και αφήνουμε τέτοια μυαλά να είναι αντιπολίτευση και να τα προσβάλει ο αρχοοντας που στο τέλος πράγματι είναι η ουρά του Δημάρχου.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥ αν συνεχίσεις έτσι θα είμαι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΕΓΑΣΕΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΡΙΤΣΑ ΑΦΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΙΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑΜ ΙΣΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ 12.56

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΗΜΑ ΘΕΡΜΑ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας λοιπόν τι κληρονόμησε στα μαβε. Να σου πω; Μια αποκατάσταση σχεδόν ολοκληρωμένη.
Και θέλει να την ξεκανει και να κάνει χωματερή αμιάντου. Εκτός εάν στον Άδωνι και στην πεσ το πρότεινε ο ....Κικίλιας, ο Κωνσταντόπουλος και ο κοσματοπουλος!!!! Τι πρότεινε; Φυσικό αέριο στα Σέρβια και χωματερή αμιαντου στο Μικρόβαλτο! Δήμαρχος κωμόπολης και όχι δήμου σερβιων. Βέβαια και στα Σέρβια πρότεινε ανοιχτές πισίνες!!!! Το επίπεδο φαίνεται. Εσύ ψηφοφόρος , εμείς πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει το 10 το καλό,έχεις μπερδέψει τις βούρτσες με τις π..... ς.

Ανώνυμος είπε...

19.12 TO DEKA 10 TO KALO EXEI POLLES ENOIES.KAI PODOSFAIRIKES KAI XARTOPAIXTHKES ESU GIA POU VAIZEIS

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πολύ τυχερός ο Κιτσάρας,εκεί που άρχισε να έχει έλειψη φωτογραφιών στο φ/β, νά 'σου η Μήδεια να τον δώσει αρκετό φωτογραφικό υλικό για να ασχοληθεί. Ευτυχώς που ο Άρχοντας ασχολείται με το νούρο και την τζιουλίκα!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εκτός είσαι επιστήμονα ως συνήθως,στα χαρτιά δεν είναι το 10 το καλό αλλά ο Ασσος.Ο Φροντιστής δεν σας κάνει μαθήματα;

Το Προφίλ μας