Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

“Συγγνώμη, λάθος” από τον κεντρικό ΕΟΔΥ -Παίρνουν πίσω το κρούσμα που ανακοίνωσαν στο Βελβεντό

“Συγγνώμη…λάθος” από τον κεντρικό ΕΟΔΥ για το ένα κρούσμα που ανακοινώθηκε επίσημα πως καταγράφηκε χθες, Κυριακή, στο Βελβεντό!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia,πρόκειται για την περίπτωση μιας 91χρονης γυναίκας από το Βελβεντό, η οποία μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Εκεί υποβλήθηκε αμέσως σε rapid test και βρέθηκε θετική, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το μοριακό τεστ (όπως έπρεπε), το οποίο ήταν αρνητικό.
Ωστόσο, άγνωστο για ποιο λόγο, ο κεντρικός ΕΟΔΥ επέμενε μέχρι και σήμερα, Δευτέρα, να καταγράφει ως θετικό το δείγμα της 91χρονης, υποχρεώνοντας και τους στενούς της συγγενείς να παραμείνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα!
Τελικά, μετά από επίμονες ενέργειες των συγγενών της 91χρονης, του δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στέργιου, αλλά και των αρμόδιων τοπικών φορέων, ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε την οικογένεια πως το απόγευμα θα…επανορθώσει και δε θα καταγράψει το κρούσμα στο Βελβεντό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους πρέπει να επέμβει επίσημα ο Εισαγγελέας γιατί ο ΕΟΔΥ παίζει άτιμο παιχνίδι και αυτό επιβεβαιώνετε μέρα με την μέρα. Σκάνδαλο αποτελεί το γεγονός ότι αποτελέσματα από τον περασμένο Νοέμβριο ο ΕΟΔΥ Κοζάνης τα φόρτωνε τον Ιανουάριο για να συνεχίσει ο Νομός να παραμένει σε κατάσταση ολικού Lockdown. Πάμε τώρα στην συγκειμένη περίπτωση στο Βελβεντό για να δείτε την σοβαρότητα του όλου θέματος. Καταρχήν ο ΕΟΔΥ ανακοινώνοντας στην αρχή ότι 91 χρονη είναι θετική έβαλε ολόκληρη την οικογένεια σε επιτήρηση που αυτό σημαίνει ότι τους στιγμάτισε κοινωνικά λέγοντας τους ότι μπορεί να είναι άρρωστοι. Εάν οι συγκεκριμένοι τις οικογενείας για οπουδήποτε λόγο συλλαμβάνοντα από την αστυνομία να κυκλοφορούν έξω τις ημέρες που ο ΕΟΔΥ Κοζάνης τους είχε στιγματισμένους θα τους επιβάλλονταν πρόστιμο 5.000 ευρώ κάτι το οποίο στη συνέχεια αναιρέθηκε γιατί ο ΕΟΔΥ απλά έκανε λάθος. Από την άλλη πλευρά κάθε θετικό αποτέλεσμα που καταγράφετε προσμετράτε και συμβάλει στην τελική διαμόρφωση της εικόνας όσον αφορά την άρση των περιοριστικών μέτρων στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. Επιχειρηματίες που κυριολεχτικά καταστραφήκανε από το ολικό lockdown γιατί ο ΕΟΔΥ για τους δικούς του λόγους μαγείρευε και μαγειρεύει τα αποτελέσματα όποως παρατηρούμε θα πρέπει έχοντας ως βάση τις συγκεκριμένες ατασθαλίες να απευθυνθούνε στους εισαγγελείς για να διερευνηθεί επιτέλους η όλη υπόθεση της λανθασμένης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Το Προφίλ μας