Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Οι αποχιονισμοί στο δήμο Σερβίων

Θα περίμενε κανείς ο δήμαρχος στις πρόσφατες αναρτήσεις του στο facebook να ενημερώσει τους πολίτες του δήμου για την πορεία των αποχιονισμών. Φυσικό και αποδεκτό από τον καθένα μας. Το πρόβλημα γεννάται όταν ο δήμαρχος δεν μένει σ’ αυτό αλλά μέσα από ένα τοξικό λόγο, απαξιώνει όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για τους αποχιονισμούς που έκαναν κατά την διάρκεια της θητείας τους.
Θέλω να του θυμίσω τις πολύ χειρότερες χιονοπτώσεις του χειμώνα 2011-2012 στην διάρκεια της δικής μας δημοτικής περιόδου, όταν ο δήμαρχος ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού, παρ’ όλα τα οικονομικά προβλήματα που κληρονόμησε, ανταποκρίθηκε άμεσα και πολύ αποτελεσματικά.
Αυτό το βεβαιώνουν όλοι οι κάτοικοι και κυρίως οι κάτοικοι των ορεινών χωριών μας.  Είμαι επίσης σε θέση να γνωρίζω ότι και οι προηγούμενοι από μένα δήμαρχοι, Κοκολιός, Ντοβόλης και ο πρόεδρος του Λιβαδερού στις δικές τους περιόδους ανταποκρίθηκαν με τον ίδιο ικανοποιητικό τρόπο.
Τα προβλήματα που αναφέρει εμφανίστηκαν στην περίοδο του κ. Κοσματόπουλου. Ας το πει ξεκάθαρα λοιπόν για να γνωρίζουν οι πολίτες. Αλλά πώς να το κάνει στον άνθρωπο που τον υποστήριξε με θέρμη στις εκλογές, βάζοντας μάλιστα στο ψηφοδέλτιό του δημάρχου και υποψηφίους. Η αχαριστία του θα έβγαζε μάτι. Τους βάζουμε λοιπόν όλους στο ίδιο τσουβάλι και “γαία πυρί μιχθήτω”. Είναι όμως γνωστό ότι τον δήμαρχο δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά πως θα συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα.
Υ.Γ. Θέλω να θυμίσω στον δήμαρχο ότι η Αμερική προϋπήρχε πολύ πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμπος.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να πάει μπροστά, αυτή η εγωπάθεια του Ελευθερίου και του Κωνσταντόπουλου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κύριοι επιτέλους πηγαίνετε στα σπίτια σας, μας κουράσατε.

Ανώνυμος είπε...

καλό θα ήταν πάντως σε τέτοιες δημοσιεύσεις να παρατίθεται είτε το screen shot του facebook είτε copy paste της αρχικής ανάρτησης στο FB ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκολιός δεν έχει να πεί κάτι στον Ελευθερίου;Ο Ντοβόλης επίσης;

Ανώνυμος είπε...

Ο ντοβολης του τα είπε μια χαρά με την ομόφωνη απόφαση κατά του χυτά αμιάντου.βαντε κιτσαρα φερτο στο συμβούλιο ντε

Ανώνυμος είπε...

Το οτι σαν Δημαρχος βγαίνει με λαχτάρα στο facebook και λεει ότι έκανε τα αυτονόητα στον αποχιονισμό και για ολες τις σοβαρές υποθέσεις βάζει την ουρά κατω απο τα σκέλια του, περιμένοντας τις μελέτες απο τα τσακαλάκια του και οχι μόνο, δείχνει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι. Προσωπικά για τον αποχιονισμό, στην δική μου γειτονιά πρώτη φορά υπήρχε αυτο το χάλι. Το αποχιονιστικό πέρασε μία φορά μόνο. Ακόμη και επι Γιατρού στην δική μου γειτονιά γινόταν καλύτερος αποχιονισμός κύριε Δημαρχε. Οπότε μην βγαίνετε δημόσια και θεοποιείται τον εαυτό σας λές και μας καθαρίσατε εσείς ο ίδιος τους δρόμους και ότι οι προηγούμενοι δεν έκαναν τίποτα. Αλλά το ίδιο κάνατε και με τα χόρτα το καλοκαίρι και είμαι σίγουρος πως θα επαναληφθεί και φέτος.

Ανώνυμος είπε...

Θα λέτε Σπυρίδου και θα κλαίτε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο κομμα την στηριζει την Σπυριδου; το κομμα που φερνει 2 ΧΥΤΑΜ και προωρη απολιγνιτοποιηση; μην τρελαθουμε κι ολας. Θα την δουμε ανεξαρητα απο το κομμα της; πολυ βολικο δεν νομιζεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αχιλλέας Ντοβολης είναι σοβαρός άνθρωπος και για αυτό ο δήμος Καμβουνίων ήταν νοικοκυρεμενος γιατί ούτε φαφλατας είναι ούτε καβαλημενος και συνεργαζόταν άριστα με το προσωπικό του. Ο Ελευθερίου για τι από όλα τα παραπάνω μπορεί να σταθεί; Α ναι έχει likes από τους συγγενείς του τους φίλους τους αντιδημάρχους και μερικούς που παίρνουν μεροκάματα τα οποία βέβαια τα στερούνται κάποιοι αλλοι

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος φίλος του Αδωνη και του Χ"δάκη είναι ο Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεφευγεις. Δεν αναφερθηκα σ αυτον. Οταν σε στηριζει ενα κομμα φερεις και την πολιτικη ευθυνη αυτης της στηριξης. Και η πιτα γεματη και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται. Η Σπυριδου θα κληθει να υπερασπιστει το χρισμα που της δοθηκε. Και με τον χωροφυλακα και με τον αστυνομο δεν γινεται. Βολικο ε; αμα τα μοιραζουν ετσι τα χρισματα να παρουμε κι εμεις ενα. Η πολιτικη της νδ στην δυτ. Μακεδονια εοναι συγκεκριμενη. Οπιος ειναι στο μαντρι υπακουει.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λες? Η τοπική της ΝΔ Σερβίων στήριξε τον Ελευθερίου.Αυτός θέλει ΧΥΤΑΜ αυτός προσκήνισε Χαντζιδακη και Αδωνη . Η Σπυρίδου στις εκλογές ήταν αυτή και οι υποψήφιοί της . Οτι και να λέτε ούτε στο μικρό δακτυλάκι της δεν την φτάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα χρήσμα δε πήρε. Είναι καθαρή ΝΔ αλλά δε γλύφει. Πόλεμο μάλιστα την έκανα κάποια στελέχ0ι -εάν όχι όλα-της Νδ. Δεν πάει για βουλευτής για Δήμαρχος πάει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ο τύπος πετάει την μπάλα στην εξέδρα χαμπάρι δεν πήρατε; Η Σπυρίδου και ο Κωνσταντόπουλος έκαναν προτάσεις στην διαβούλευση για την απολιγνιτοποιηση. Ποιος δεν έκανε; Ο Ελευθερίου. Ποιος δήλωσε "δεν είμαστε λιγνιτικος δήμος" για να μην πάει σε σύσκεψη του κιναλ για την απολιγνιτοποιηση και μετά έκανε την πάπια; Ο Ελευθερίου. Ποιος πήγε στο Παντελίδης μόνος του μαζί με τον δηλωμένο νεοδημοκρατη Ζευκλη; Ο Ελευθερίου. Ποιος πήρε τα μπράβο του Άδωνη; Ο Ελευθερίου. Ποιος πρότεινε ΧΥΤΑΑΜΙΑΝΤΟΥ; Ο Ελευθερίου. Ποιον στήριξε ο κοκολιος και ο Μακρυγιάννης ακόμα και ο καραδεξιος και καταστροφέας της περιοχής Κοσματοπουλος; Τον Ελευθεριου
Και το κλου ποιος είπε στο συμβούλιο να πούμε ευχαριστώ στον υπουργό που έδωσε επιχορήγηση για ορεινές περιοχες μια επιχορήγηση που ο Κωνσταντόπουλος είπε ότι ο δήμος την παίρνει κάθε χρόνο; Μα ο επιστήμονας και δεξί χέρι του Ελευθερίου ο Ποντικης. Η Σπυρίδου είναι δεξιά δεν το έκρυψε αλλά είναι εντιμη. Αν δεν σας κάνει ο Κωνσταντόπουλος γιατί είναι λίγο βαρυς τουλάχιστον στηρίξτε την σπυριδου. Τόσες γυναίκες δεν βαρεθηκατε τα νταηλικια και τις φανφάρες ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ 19.15, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

και δεξιά να είναι και οτι θέλει να ειναι. Χρισμα πηρε; Οταν περνεις χρισμα δεν το παιζεις κουκουρούκου. Το χρισμα σε δεσμεύει.

Ανώνυμος είπε...

Χρήσμα δεν πήρε κανείς δήμος στην ελλάδα εκτος από Αθήνα και Θεσσαλονίκη λες να πήρε η Σπυρίδου στα Σέρβια.Οχι δεν πήρε χρήσμα αλλά πολεμήθηκε και από το χώρο της. Ο Ελευθερίου στηρίχθηκε από τον κομμματικό μηχανισμό της ΝΔ και αμέσως μετά είπε στον Τσίπρα ευχομαι η αριστερά να γίνει μεγάλη σαν τον Αλιάκμονα. Στην υγειά των δήθεν δεξιών!

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνει ο Ποντικης και λέει εγώ έκανα τις αναθέσεις
Για πες μας Χρήστο αυτή την ανάθεση ποιος την έκανε; ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Η απόφαση αυτή όπως γράψει ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΥΠΉΡΧΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 50 ΤΟΥ 2020 ΜΕ ΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ψ1ΒΥ46ΜΓΗ5-2Λ1
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δεν έκανε προτάσεις για το Χωροταξικό στην Περιφέρεια; Ο Ελευθερίου. Δεν προλάβαινε από τα μαθήματα. Ή μήπως είναι βολικό να μην έχουμε χωροταξικό;

Το Προφίλ μας