Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει την Παρασκευή 5/2/2021 στις 12:00 με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Κατακύρωση δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του αρχειακού υλικού του Δήμου Βελβεντού.

2.-Έγκριση μετάβασης του δημάρχου Εμμανουήλ Στεργίου, του αντιδημάρχου Ζήνωνος Ζορζοβίλη και του Αντιδημάρχου Γεωργίου Αχίλλα στην Θεσσαλονίκη για υποθέσεις του Δήμου.

3. Έγκριση μετάβασης δημάρχου Εμμανουήλ Στεργίου στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου.

4.-Έγκριση 1ου Πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης Δικαιολογητικών και Τεχνικών προσφορών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ 2ου  ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 102637).

5.-Έγκριση 2ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για την Αξιολόγηση Οικονομικών Προσφορών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»  και ειδικότερα του 3ου  τμήματος – Συμπιεστής εδάφους (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 102638).

6.-Έγκριση 3ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για τον έλεγχο δικαιολογητικών κατακύρωσης μειοδότη για την προμήθεια ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ 1ου  ΤΜΗΜΑΤΟΣ - ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ

(Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 102634).

7.-Εξέταση αιτήματος μισθωτή περί λύσης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου κληροδοτήματος Πολύκαρπου Νικόλαου Δελβίζη επί της οδού Παπάφη αριθμ 140 στη Θσσαλονίκη.

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 11:45.   https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09

 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

 

Μανώλης Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας