Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ζήσε την εμπειρία... LTE - live the experience. Ένα ατελείωτο γαστρονομικό ταξίδι ! Σήμερα στο Βελβεντό

Μια μοναδική οινική και γαστρονομική εμπειρία θα ζήσουν 54 συμμετέχοντες την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Βελβεντό Κοζάνης.
Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση της νέας τουριστικής επιχείρησης LTE (Live The Experience) που έχει έδρα την Κοζάνη και ίδρυσαν
ο γνωστός σεφ Γιάννης Γιαννίτσας και ο σομμελιε Θωμάς Δούρβας...
Στόχος της νέας αυτής επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι να αναδείξει την οινική και γαστρονομική κουλτούρα της περιοχής και να διοργανώσει πρωτότυπες για την χώρα δράσεις με γεύματα μέσα σε αμπελώνες, γευσιγνωσία, οινικές παρουσιάσεις σπάνιων και όχι ετικετών κρασιού και βέβαια σε συνδυασμό με γεύσεις που βασίζονται στην πρώτη ύλη παραγωγών της Δυτικής Μακεδονίας.
Η αρχή λοιπόν γίνεται την Τετάρτη 22 Ιουλίου από το Βελβεντό Κοζάνης και το οινοποιείο της οικογένειας Καμκούτη. 54 καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα κάθετο μενού έξι πιάτων που επιμελήθηκε ο σεφ Γιάννης Γιαννίτσας με wine pairing που επιμελήθηκε ο σομμελιε Θωμάς Δουρβας με τα κρασιά του οινοποιείου Καμκούτη. Του εκλεκτού δείπνου στον όμορφο αμπελώνα θα προηγηθεί ξενάγηση και ποτό καλωσορίσματος με θέα την λίμνη Πολυφύτου.
Bιολογικά λαχανικά, χειροποίητα μπουγατσάκια, παραδοσιακό τυρί, όσπρια από το Βόιο και ντόπιο λιμουζίν μοσχάρι είναι μερικές από τις γεύσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το βράδυ της Τετάρτης.
Το ταξίδι ξεκίνησε και δεν έχει τελικό σταθμό. Όποιος επιθυμεί να ζήσει αυτή την εμπειρία και να είναι ένας από τους 54, μπορεί να κάνει την κράτησή του στα τηλέφωνα 6974233697 και 6977455162. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ και η ώρα προσέλευσης στο οινοποιείο είναι 19:30.
Να σημειωθεί πως η τήρηση των μέτρων κατά του Covid-19 είναι πολύ αυστηρή με τις προβλεπόμενες αποστάσεις και τα μέτρα πρόληψης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας