Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Απίστευτη Ραχήλ Μακρή: Ζητά από Κικίλια και Κεραμέως να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για τη χρήση μάσκας

Να υπογράψουν οι υπουργοί Υγείας και Παιδείας ειδική δήλωση ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία, ζητά η Ραχήλ Μακρή.

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία από τον κορωνοϊό, ζητά από τους Βασίλη Κικίλια και Νίκη Κεραμέως να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη «βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας».
Η ανάρτηση της Μακρή

«Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.
Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν.
Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.

Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα.
Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.

Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα.

Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !!».
 
 
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας