Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Οι λογικές ΄Mαυρογιαλούρου΄ του Αντιδημάρχου κ. Δουγαλή

Σε απόλυτη ταύτιση με την τακτική της νέας Δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος κ. Δουγαλής έχει επιδοθεί σε μια επικοινωνιακή αξιοποίηση έργων(για προσωπική του προβολή;) που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης.

Τελευταίο παράδειγμα, η συνέντευξή του στις 14-7-2020 στον τηλεοπτικό σταθμό WEST με θέμα την  κατασκευή του δρόμου Αγίας Παρασκευής – Καρυδιτσας, ενός σημαντικού κατά την άποψή του έργου, του οποίου η σύμβαση υπογράφηκε επί των ημερών μας στις 28 Ιουνίου 2019 Π/Υ  1.550.000 ευρώ με χρηματοδότηση από τον Τοπικό Πόρο.

Ας αποφασίσουν επιτέλους στην Δημοτική Αρχή αν στην θητεία μας προωθήσαμε σημαντικά έργα ή κάναμε απλά «κατασπατάληση» του Τοπικού Πόρου, όπως κατά καιρούς μας εγκάλεσε  στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μαλούτας.

Το παραπάνω έργο δεν είναι το μοναδικό, το οποίο οικειοποιείται ο κ. Δουγαλής, αφού μια σειρά έργων και παρεμβάσεων, με λογική Μαυρογιαλούρου, τα παρουσιάζει σχεδόν σαν δικά του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μια σειρά ακόμα παρεμβάσεων και έργων έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση σε πολλούς οικισμούς του Δήμου και θα τα δούμε να υλοποιούνται το επόμενο διάστημα. Ο Δήμος άλλωστε έχει συνέχεια.

Τέλος να υπενθυμίσουμε στον  κ. Δουγαλή ότι  είναι Αντιδήμαρχος  όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, γιατί   ο ίδιος δείχνει να  έχει ξεχάσει κάποιες από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας