Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Konttra band: Η νέα μπάντα από την Κοζάνη που ήρθε για να μείνει και το ολοκαίνουριο video clip από την Heaven Music!

Από το prettydose.gr
H Konttra Band είναι μία ανερχόμενη μπάντα από την Κοζάνη, η οποία μας συστήνεται δισκογραφικά με το ολοκαίνουριο video clip και το τραγούδι “Τρελά Αισθήματα”, που μόλις κυκλοφόρησε από την Heaven Music! Το τραγούδι είναι σε στίχους της Σοφίας Παπαβασιλείου και η μουσική του Markfangelo & της Σοφίας Παπαβασιλείου.

Η Konttra Band , αποτελεί το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα της Δυτικής Μακεδονίας που γεμίζει τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται  αποκτώντας
ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να μας απασχολήσει και σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς η συγκεκριμένη μπάντα διακρίνεται για την φοβερή ενέργεια που αποπνέει σε κάθε της live αλλά και την επαγγελματική στάση που επιδεικνύουν τα μέλη της, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους!
Η μπάντα απαρτίζεται από τους:
  • Nίκος Γκόγκος , Φωνητικά-Κιθάρα
  • Κωνσταντίνος Παπαστέργιος, Πλήκτρα
  • Γιάννης Αλεξόπουλος , Ντραμς
Όσο αναφορά το Video Clip -αλλά και το τραγούδι-, μας εξέπληξε ευχάριστα τόσο για την αισθητική του όσο και για το στόρυ που διαδραματίζεται μέσα στο clip , με τους πρωταγωνιστές του να κλέβουν τις εντυπώσεις!
Απολαύστε το  υπέροχο Video Clip παρακάτω:





αραγωγή & Ενορχήστρωση: Mark Angelo Πλήκτρα: Mark Angelo Βιολί: Κώστας Χατζόπουλος Κιθάρες: Κώστας Χατζόπουλος Μπάσο: Κώστας Χατζόπουλος Τύμπανα: Φώτης Βακουφτσής Φωνητικά: Αντιγόνη Σαμπατακάκη Ηχογράφηση Μίξη Mastering: Mark Angelo
Βρες τη μπάντα στα Social Media:

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη !!!!!!!!!!!!! Τα παιδιά είναι από τα Σέρβια και όχι από την Κοζάνη.
Καλοτάξιδο παιδιά το νεό σας τραγούδι.

Το Προφίλ μας