Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Κοζάνη: Επίσκεψη Φ. Γεννηματά στις 4 Μαρτίου για την Ενέργεια

Στην Κοζάνη αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να συμμετέχει στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του κινήματος για την ενέργεια. Αυτό ανακοίνωσε χθες (Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020) από την Κοζάνη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος «καυτηρίασε» την πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα της  απολιγνιτοποίησης.

«Είναι αδιανόητο να ανακοινώνεται η απολιγνιτοποίηση περιοχών της χώρας το 2028 από τη Νέα Υόρκη και να μην υπάρχει bussiness plan που να γνωρίζουν οι δήμαρχοι των ενεργειακών δήμων της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι αυτό ήδη δημιούργησε προβλήματα στις περιοχές αυτές, τα οποία θα πολλαπλασιαστούν στη συνέχεια.
Αναφερόμενος στην Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, ο κ. Χρηστίδης αφού τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει «εθνική συνεννόηση» επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός «έχει αργήσει να αποδεχτεί την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών» και όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό θα στοιχίσει στην Ελλάδα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, που παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της νομαρχιακής επιτροπής Κοζάνης, του κινήματος αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου έκανε λόγο για το «μπάχαλο» που δημιούργησε η Κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε γιατί όπως τόνισε η τροπολογία που ψήφισε στη Βουλή, απ’ την οποία απείχε το ΚΙΝΑΛ, αλλά και η πρωτοβουλία που πήρε είναι «πέρα και έξω από οποιοδήποτε λογικό και θεσμικό πλαίσιο».
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας