Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Φωτογραφίες από το πως είναι σήμερα το ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων. Λόγω κακοτεχνιών και κακής ποιότητας, το ταρτάν έχει γεμίσει τρύπες και ρωγμές σε όλη την επιφάνειά του. (Φωτογραφίες)

Φίλος του blog κατεγγέλει:  
Δεν έχουν περάσει ούτε 18 μήνες από τότε που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων και δυστυχώς, λόγω κακοτεχνιών και κακής ποιότητας, το ταρτάν έχει γεμίσει τρύπες και ρωγμές σε όλη την επιφάνειά του. 

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από το πως είναι σήμερα το ταρτάν. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν με τον πιο παραστατικό τρόπο το μέγεθος των φθορών.



























16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά και η ανοησία κάποιον ακόμα πιο μεγάλη!!ναι ο εργολάβος και όλοι αυτοί που του έδωσαν την δουλεία και παρέλαβαν το έργο θα έπρεπε να ελεγθουνε και να τους αποδοθούν οι ευθύνες που τους αναλογούν!! Αλλά ρε παιδιά εσείς εκεί που ασχολείστε με το γήπεδο , πόσο δύσκολο σας ήταν σε εκείνο το σημείο ειδικά που μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές , και τους αρέσει να χτυπαν τα πόδια σαν παλιάλογα ,να βάζατε ένα κομμάτι ,παλιό έστω ,μοκέτα η κάτι άλλο για προστασία!!για όλο το έργω δε κάντε μηνύσεις και μην κλαψουρίζετε !!

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια, δυστυχώς. Πως δικαιολογούνται τόσες κακοτεχνίες; Είναι δυνατόν να χαλάσει τόσο γρήγορα ένα έργο σχεδόν 300.000 ευρώ; Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επιδιορθώσουν άμεσα τις φθορές.

Ανώνυμος είπε...

Ότι ψηφίζεται θα σας ακολουθεί. Συνεχίστε ετσι στα Σερβια.

Ανώνυμος είπε...

Το ταρτάν από την ημέρα που το παρέλαβε η εκάστοτε δημοτική αρχή ήταν χάλια αλλού μαλακό αλλού σκληρό στον πρώτο μήνα είχαν ανοίξει τρύπες σε διάφορα σημεία!!!Πόσο κρίμα τζάμπα λεφτά !! Πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι κοινωφελούς και ο εργολάβος του έργου!! Έλεος φτάνει πια παλιότερα 100 μέτρα ταρτάν πληρώθηκαν για 400, τώρα ολοκληρώνουν ένα έργο απλά για να πούνε ότι το έκαναν, μίζες διαχρονικές!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εργολάβοι και υπεύθυνοι του έργου από πλευράς Δήμου Σερβίων τι έχουν να πουν για αυτό το χάλι;

Θα λογοδοτήσει ποτέ κανείς σε αυτόν τον τόπο; Η ασυδοσία και η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος όχι μόνο πρέπει να σταματήσει, αλλά πρέπει και να τιμωρηθεί όπως ορίζουν οι νόμοι.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να μην ανοίγουν τρύπες στο ταρτάν (που δεν θα έπρεπε να χαλάει ακόμη και άλογα να τρέχουν πάνω του) ας το καλύψουν όλο με μοκέτα και να μην το χρησιμοποιεί κανείς.

Έχεις δει εσύ σε κανένα άλλο γήπεδο του κόσμου που έχει ταρτάν, να το καλύπτουν με τίποτα από πάνω για να το προστατεύσουν; Έχει τόσο μεγάλη αντοχή το υλικό αυτό όταν γίνεται σωστή τοποθέτηση και χρησιμοποιούνται σωστά υλικά, που η διάρκεια ζωής του μετριέται σε δεκαετίες.

Ανώνυμος είπε...

Ο εργολάβος που πήρε το έργο δεν είχε ιδέα απο τετοια εργα. Το ίδιο και οι εργάτες που εβαλε. Η τεχνική υπηρεσία του δήμου μια απο τα ιδια κινήθηκε στη λογική της μελέτης και οχι της εμπειρίας απο τετοια έργα. Άρα και εδω μηδέν. Και φτάνουμε στην δημοτική αρχή που ηταν απούσα ανίκανη βεβαια αφού αυτους ψηφίσατε. Δεν σας αρεζε ο κωνσταντοπουλος. Συνεχίστε ετσι στα Σερβια ο πάτος ειναι κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να έχει χαλάσει κιόλας το γήπεδο; Από τι υλικά το κατασκεύασαν; Εγγύηση δεν έχει; Ελλαδάρα στα χειρότερα της. Όσα χρόνια και μνημόνια και αν περάσουν, το δημόσιο εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο σαθρό τρόπο που λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

εχει εγγυηση!!!αρκει να κανεις τα σερβις στην αντιπροσωπεια

Ανώνυμος είπε...

Ούτε 18 μήνες παραδοτέο έργο,που πρεσβεύει να ωθούνται τα παιδιά μας στον αθλητισμό και είναι γεμάτο τρυπες, που σίγουρα θα χειροτερέψει και οι φθορές θα είναι μεγαλύτερες; Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη από το δημο που παρέλαβε; Ποιος θα λογοδοτήσει;

Ανώνυμος είπε...

Κσι τα παιδια μας στο μπασκετ κανουν προπονηση μεσα το κρύο. Λεμε ότι θέλουμε να ειμαστε κοντα στην νεολαία αλλά η πραξη είναι διαφορετική. Είναι που ειναι λίγα τα παιδια της περιοχης μας αντι να τα προσέχουμε τα έχουμε παρατημένα. Ολοι απο τους πολίτες μεχρι την δημοτική αρχή να ειμαστε διπλα δυα παιδιά και της Αναγέννησης και του Τιτάν και του στίβου και ολων των χωριών γιατί αν τα παιδια δεν νιώσουν ότι τους αγκαλιάζει ο τόπος τους θα φύγουν και δεν θα κοιτάξουν πίσω

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΝΤΗΡΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΗΓΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ. ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα πρέπει να τεθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο (έστω ως έκτακτο θέμα) και να δοθούν εξηγήσεις για τις φθορές τόσο από τον εργολάβο, όσο και από τους υπεύθυνους επίβλεψης και παραλαβής του έργου από πλευράς Δήμου Σερβίων. Επίσης πρέπει να τεθεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών επιδιόρθωσης τους, αλλά και αν χρειάζεται να κινηθεί ο Δήμος Σερβίων νομικά κατά του εργολάβου.

Δεν γίνεται ένα έργο 1,5 έτους να έχει χαλάσει ήδη σε τέτοιο βαθμό. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για κακοτεχνίες που δεν μπορούν επ' ουδενί να δικαιολογηθούν ως φυσιολογική φθορά. Όπως ανέφερε κάποιος στα προηγούμενα σχόλια, το ταρτάν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν παρουσιάζει ρωγμές και τρύπες σαν και αυτές που συναντάμε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό έργο μιλάτε;Οι λωρίδες του στίβου άρα και το ταρτάν μαζί έπρεπε νάχει περίμετρο 400 μέτρα.Είναι τόσο;Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά των αθλητών,των εγκαταστάσεων,της μελλοντικής διοργάνωσης αγώνων και γενικά κατά της νεολαίας μας.Μήπως η Δημοτική αρχή πρέπει να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα μαζί με τις κακοτεχνίες και την ποιότητα του ταρτάν;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Αλλά έλα ντε που εδώ δεν είναι όλος ο κόσμος !! οπότε κάνε κάτι που να έχει χρηστικότητα σε εσένα..

Ανώνυμος είπε...

Όταν καταλάβουμε πως τα Σέρβια πρέπει να γίνει όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, τότε ίσως ο τόπος αυτός πάει μπροστά. Καλημέρα

Το Προφίλ μας