Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Κορωνοϊός - Γερμανία: Δασκάλα κόλλησε 4 μαθητές βρεφονηπιακού σταθμού

Τέσσερα παιδιά ενός βρεφονηπιακού σταθμού στο Χάινσμπεργκ της δυτικής Γερμανίας έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του δήμου.
Η κατάσταση της υγείας των παιδιών, η ηλικία των οποίων δεν προσδιορίστηκε, δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Όλα τους εμφανίζουν «συμπτώματα κρυολογήματος», είπε η εκπρόσωπος.

Στο βρεφονηπιακό σταθμό εργάζεται μία γυναίκα, η οποία κόλλησε τον ιό από τον σύζυγό της. Εκείνος ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σ’ αυτήν την πυκνοκατοικημένη περιοχή της Γερμανίας.
Στο Χάινσμπεργκ, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, έχουν καταγραφεί σχεδόν 60 κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα η πόλη να μετατραπεί στην κυριότερη εστία του νέου κορονωϊού στη Γερμανία. Οι αρχές έχουν κλείσει όλα τα σχολεία, τις διοικητικές υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς μέχρι την Δευτέρα, ενώ ζητήθηκε σε περίπου 1.000 ανθρώπους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους. Νωρίτερα σήμερα είχε αναφερθεί άλλο ένα κρούσμα στη Γερμανία, στη Βόννη.
Ακυρώθηκε η τελετή απονομής βραβείων του οδηγού Michelen

Ο Οδηγός Michelen ακύρωσε την τελετή απονομής αστεριών σε εστιατόρια της Γερμανίας, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη στο Αμβούργο.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας