Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Μητροπολίτη Ηλείας: «Μου είπε ο Χριστός να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο Πάτρα-Πύργου»Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός αποκάλυψε τί του είπε ο Χριστός σε επικοινωνία που είχε μαζί του. 
Σχόλιο ai-vreS: Όλοι οι δρόμοι έγιναν Γέροντα γιατί είχαμε ΠΑΣΟΚ. Προτείνουμε λοιπόν στην επόμενη επικοινωνία με τον Χριστό να του ζητήσεις να ξαναβάλει μυαλό στον κόσμο !!!!

Ο δημιουργία ενός σωστού δρόμου στην Ελλάδα, παραπέμπει σε θαύμα... Μόνο που αυτό το θαύμα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην το ζητάμε από τον Θεό, αλλά να το ζητάει ο ίδιος ο Θεός.
Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συγκέντρωση για την κατασκευή του νέου δρόμου Πατρών-Πύργου.
Μεταξύ άλλων λοιπόν, είπε...
«Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη. Ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον Πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον Υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργου-Ολυμπίας αμέσως».
https://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας