Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Η Ναταλία Παπαδοπούλου, με καταγωγή από το Μικρόβαλτο Σερβίων Κοζάνης, στην ακαδημαϊκή ομάδα του πανεπιστημίου CODE με έδρα το Βερολίνο

Tο CODE University of Applied Sciences είναι ένα ιδιωτικό διαπιστευμένο πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών με έδρα το Βερολίνο, το οποίο προσφέρει προγράμματα πτυχίου στον τομέα της ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων.
Στην ακαδημαϊκή ομάδα του πανεπιστημίου από τις αρχές του 2020 ανήκει και η καθηγήτρια Interaction Design Ναταλία Παπαδοπούλου (δείτε ΕΔΩ), κόρη του Βαγγέλη Παπαδόπουλου του Βάϊου (συνταξιούχου της ΔΕΗ) με καταγωγή από το Μικρόβαλτο Σερβίων Κοζάνης.

Η Ναταλία Παπαδοπούλου σπούδασε Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο TuDelft University of Technology στην Ολλανδία.
Τη Ναταλία την είχαμε γνωρίσει (δείτε ΕΔΩ) σαν μία από τους δημιουργούς της Design Thinkers Greece, ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί σαν UX Designer/Research στην MOBGEN – part of Αccenture Digital στο Άμστερνταμ, για μεγάλες εταιρίες όπως η ABN AMRO, η AEGON, η SHELL και άλλες.

mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας